Legalább 2 hónapja nem jött meg és furcsán puffad a hasam, mesélnétek sikertörténeteket, hogy merjek tesztet csinálni?
40 éves vagyok teljesen rendszertelen vérzéssel, illetve van amikor elindul és 3 hétig vérzek... most ez van, persze élek tovább, mintha mi sem történt volna és nem merek tesztelni, kicsit reménykedek de inkább előre szomorú vagyok, hogy megint nem sikerült. :(
3 éve nem védekezünk és semmi.
Ilyen rendszertelen ciklus nem jo, nekem is hasonlo volt, lehet valamilyen hormonalis problema es az is elofordulhat hogy nincs/nagyon ritkan van peteeres, ami ugye nem noveli a teherbeeses eselyet. Ezt gyogyszeresen lehet kezelni.
A tesztet meg csinald meg, hatha ez most pont a baba miatt van :)
Sajnos ebben a korban már elég kevés az esély a spontán terhebeesésre. Évente kb 2-3 esély lehet ha minden rendben van. De sajnos ahogy látom nálad nem igazán van rendben, a 3 hetes vérzés nem normális, akkor sem ha most 2 hónapja nem jött meg.
Ha babát szeretnétek, tényleg muszáj lenne dokihoz menni. Én 1 év után elmentem (van már 2 gyerekem) de milyen jól tettem, mert kiderült, hogy cukros vagyok és a jobb oldalon le volt nagyon tapadva a petevezetékem, és mindig azon ért nekem a tüsző.
Sőt még AMH-t is nézettem (31 éves vagyok), mert nagyon féltem a korai petefészek kimerüléstől.
Egy ilyen szerintem neked is jó lenne, legalább nagyjából tudnád mennyi esélyetek van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!