Mesélnétek nekem a Ti sikertörténetetekről?
Gratulálok Nektek! Köszönöm, hogy válaszoltatok! :)
Sajnos én is nagyon rágörcsölök,mert a környezetemben már mindenki várandós. Hiába próbálom elterelni a gondolataim végül mindig ezen agyalok. Bár nálam ott a rendszertelen ciklus is. Csak annyi siker sztorit olvastam akinek ennél nagyobb baja volt. Próbálkozunk és majd augusztusban az orvos biztos többet tud mondani. Akkor lesz meg az eredmény a vérvételnek meg a cukorterhelésnek.
A rendszertelen menzesz mögött több is lehet, mint h rágörcsölsz. Endokrinológust keress! Pajzsmirigy hormonokat nézess!
Én egyébként abban nem hiszek, hogy 6-7-8 évig valakinek nem jön össze, de nem találnak semmit. Ott nincsenek jól, alaposan kivizsgálva a felek és amikor meg összejön, az inkább az isteni szerencse. A meddőségek nagyon kis százaléka ismeretlen eredetű.
Voltam endokrinológusnál,ő kérte a vizsgálatokat. Most annak az eredményére várok. Tudom, hogy nem a rágörcsölés miatt nem jön meg. Csak eddig ezt félvárról vették mivel a fogamzásgátlót erőltették,de az sem hozta rendbe a ciklusom. Míg szedtem addig minden oké volt, de ugye az csak ilyen "mesterséges". Azért is úgy írtam, hogy sikertörténet mivel olyan sok mindenkinek akinek problémája van összejött a baba.
Én is orvosról orvosra járok és reménykedek, hogy gyorsan és egyszerűen lehet kezelni a problémám. :)
Mi 2 éve vagyunk ebben benne, amikor kiderült, hogy nincs peteérésem. A pcos-ről tudtam előtte is, de nem vettem komolyan, hisz az orvosok se vették komolyan. Mire találtam egy valóban jó endokrinológust, eltelt több mint 1 év. Ő állapította meg az autoimmun pajzsmirigy alulműködést és az enyhe IR-t. Ahogy ő beállította a gyógyszereket (letrox és cynomel) ill. elkezdtem tartani a ch diétát, lett peteérésem. Közben már bennevoltunk a lombik programban. Májusban volt peteérés, de hiába voltunk együtt, viszont a következő hónapban a lombik sikerült (lekopogom, most vagyok 7 hetes). Mi nem akartunk tovább várni a "lehet"re. Én 36 vagyok, férjem 40. Egyikünk sem akart már ennél idősebb szülő lenni. Így is úgy érzem, hogy rengeteget vártunk.
Azt még hozzáteszem, hogy én folyamatosan jártam önismeretre, pszichológushoz, családállításra, hol mit éreztem, mire van szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!