Legalább 2 hónapja nem jött meg és furcsán puffad a
hasam, mesélnétek sikertörténeteket, hogy merjek tesztet
csinálni?
Figyelt kérdés
40 éves vagyok teljesen rendszertelen vérzéssel, illetve van amikor elindul és 3 hétig vérzek... most ez van, persze élek tovább, mintha mi sem történt volna és nem merek tesztelni, kicsit reménykedek de inkább előre szomorú vagyok, hogy megint nem sikerült. :(
6 év után fogant meg természetesen a nagylányunk. Mindig van remény. 😊 De nem a teszt elvégzésétől leszel terhes/nem terhes.
2020. aug. 26. 16:31
2/13 anonim válasza:
Ne haragudj,de ez akkora h*lyeség,hogy nem mersz egy tesztet meg csinálni...lehet, hogy pozitívan csalódnál. 3 év után még érdemes lenne orvoshoz fordulni,ha eddig nem jött össze már csak a ciklusod miatt is és nem a csodát várni. Mielőtt azt mondod, hogy fogalmam sincs róla, hogy ez milyen...2 inszem és a 2. lombik után sikerült a baba,mert 2 méhen kívüli után már nem volt petevezetékem. Aki tényleg szeretne gyereket az mindent megtesz érte, hogy legyen. Elnézést a nyers stílusomért...
2020. aug. 26. 16:31
3/13 anonim válasza:
Ha nincs vérzésed, aztán három hétig el sem múlik, az elég komoly probléma! Mellesleg ez nem menzesz, csak már olyan vastag a nyálkahártya, hogy leesik...
Csinálj tesztet, hogy megnyugodj. Nem is értem, felnőtt 40 éves nő létedrei az hogy félsz? Nőjj már fel.
2020. aug. 26. 17:35
4/13 anonim válasza:
Jól értem, hogy két hónapig nem volt menzesz, most meg három hete vérzel, és szerinted lehet hogy terhes vagy? Kizárt.
2020. aug. 26. 17:41
5/13 A kérdező kommentje:
Hú banyek. Miért gondoltam azt, hogy elolvassák amit írok és csak utána írogatnak szemétségeket?
2020. aug. 26. 18:02
6/13 anonim válasza:
Véletlen se menj orvoshoz a rendszertelen ciklussal meg a 3 hetes vérzéssel...
2020. aug. 26. 18:10
7/13 anonim válasza:
El lett olvasva, de mindenki úgy értelmezi, hogy 3 hete verzel
Erre nem sok mindent lehet írni, azon kívül, amit a többiek is írtak.
Kivizsgalas, elotte teszt, hogy van-e esetleg fenálló terhesség
2020. aug. 26. 18:51
8/13 anonim válasza:
van amikor elindul és 3 hétig vérzek... most ez van
Hát bocs, a most ez van szrintem azt jelenti, hogy most éppen ez van.
2020. aug. 26. 19:31
9/13 anonim válasza:
...ha meg nem, akkor negyven évesen írni sem tudsz, nem csak félsz egy teszttől.
2020. aug. 26. 19:49
10/13 anonim válasza:
De milyen sikertörténeteket? Két hónapja nem jön meg neked, ez azt jelenti, hogy ha terhes vagy, akkor kb most kéne menned a 12. heti ultrahangra meg genetikai tanácsadásra, az isten áldjon meg! Hogy lehet ennyi eszed meg felelősségtudatod negyvenévesen??? Azonnal tesztelj!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!