Van itt olyan, aki végül feladta a lombikot, és elfogadta, hogy nem lesz (több) gyermeke?
Sorstársakkal szeretnék beszélgetni.
Hogyan tudtok együtt élni a döntésetek súlyával?
Ha van már gyermeketek; mit mondtok; neki miért nincs testvére?
Mi 4 lombik után feladtuk.
Férjemnek sperma gondjai vannak nekem pedig immunológiai.
Orvosokra,infuziókra,gyógyszerekre több, mint 3 milliót költöttünk 6 év alatt.
Csehországot is megjártuk.
Köszönöm a válaszod!
Mi 12 beültetésen vagyunk túl. Még lenne pár évem (a koromat tekintve), hogy reális esélyünk lehessen még egy gyermekre (a 6.-ból született egy gyermekünk); de most úgy érzem, hogy 'elfogytam' ebben az egészben. Nincs hitem, és reményem sem már ebben.
Nekünk is benne van ez az egész 5-6 milliónkba. Mindent megtettünk amit csak tudtunk. Sokmindent magánúton végeztettünk (műtétet is), hogy gyorsabban menjenek a dolgok.
De most úgy érzem, hogy képtelen vagyok ezt tovább csinálni. Orvostól orvosig járni, reménykedni, padlótfogni, aztán összekaparni magam; újra, és újra.
Időközben árnyéka sem vagyok már az egykori önmagamnak. Beszűkültem teljesen a gyermekért való küzdelemre.
Nagyon rosszul vagyok a saját döntésemtől, mert még soha, semmit sem adtam fel; de úgy vagyok vele, hogy ebből a mélypontból már csak egyszer kell feltápászkodnom. Ha folytatnánk, akkor meg ki tudja hányszor még...
A legfájóbb pont ebben az, hogy tudom, egyszer meg fogom kapni a kérdést a kislányomtól, hogy neki miért nincs testvére... nem tudom, hogy mit fogok neki majd mondani... Hogy "mert feladtam"?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!