Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Alacsony spermiumszámmal is...

Alacsony spermiumszámmal is sikerülhet a teherbeesés?

Figyelt kérdés

Párom mindenféle mesterséges megtermékenyítési módszertől elzárkózik. Nem is erőltetem. Nekem hónap elején volt átjárhatóságim, sikerült megnyitni a petevezetőket. Minden más rendben van.

Van akinek így sikerült? :)

2020. aug. 19. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Volt ilyen ismerősöm, maca vibe nevű tablettát szedte 3 hónapig és utána sikerült spontán.

Hány évesek vagytok?

2020. aug. 19. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire alacsony,milyen a morfológia, mozgékonyság.
2020. aug. 19. 17:48
 3/8 A kérdező kommentje:

Én 32 leszek, párom 53.

De akkor van remény :) Szedi a Fer14-et már 6 hónapja. Nálam is voltak problémák de úgy néz ki az a része megoldódott.

2020. aug. 19. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindig van remény! Ha a párod hajlandó bevenni ezt a maca vibét akkor érdemes megpróbálni, azt hiszem dm- ben láttam, végülis ez csak egy "vitamin". Az alacsony spermiumszám az elég relatív szerintem.
2020. aug. 19. 19:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerencsére bármit beszed, ezzel nincs probléma 😊

Köszi, akkor ezt kipróbáljuk!

2020. aug. 19. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért tudni kell, hogy ezek a vitaminok sem csodaszerek. Ha valami olyan komolyabb eltérés van, akkor neki is érdemes csináltatni hormonpanelt, hogy leássatok a probléma gyökereihez. Tapasztalatból mondom, hogy maga a vitamin nem javít semmit, ha valami olyan rendellenesség van.
2020. aug. 20. 09:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nálunk egy év vitamin és egyéb gyógynövények (pl. Maca) szedése után sem érte el a férjem eredménye az alsó határt. Persze javult, de nem eleget. Elkezdett jobban utána járni, és kiderült, hogy kétoldali herevisszere van, amit csak műtéttel lehet korrigálni. Közben eltelt 4 év, még mindig várunk a műtét időpontjára, ugyanúgy próbálkozunk addig is folyamatosan, de sehol semmi.

Csak azért írom ezt, hogy ne éld bele magad: nem biztos, hogy a vitamin megoldja a problémát. Lehet tudni, hogy mennyire rossz az eredménye?

33n

2020. aug. 20. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#7 vagyok. A műtétre még nem került sor, de ma pozitívat teszteltem 4 év várakozás után. 🤗
2020. szept. 11. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!