Alacsony spermiumszámmal is sikerülhet a teherbeesés?
Párom mindenféle mesterséges megtermékenyítési módszertől elzárkózik. Nem is erőltetem. Nekem hónap elején volt átjárhatóságim, sikerült megnyitni a petevezetőket. Minden más rendben van.
Van akinek így sikerült? :)
Volt ilyen ismerősöm, maca vibe nevű tablettát szedte 3 hónapig és utána sikerült spontán.
Hány évesek vagytok?
Én 32 leszek, párom 53.
De akkor van remény :) Szedi a Fer14-et már 6 hónapja. Nálam is voltak problémák de úgy néz ki az a része megoldódott.
Szerencsére bármit beszed, ezzel nincs probléma 😊
Köszi, akkor ezt kipróbáljuk!
Sajnos nálunk egy év vitamin és egyéb gyógynövények (pl. Maca) szedése után sem érte el a férjem eredménye az alsó határt. Persze javult, de nem eleget. Elkezdett jobban utána járni, és kiderült, hogy kétoldali herevisszere van, amit csak műtéttel lehet korrigálni. Közben eltelt 4 év, még mindig várunk a műtét időpontjára, ugyanúgy próbálkozunk addig is folyamatosan, de sehol semmi.
Csak azért írom ezt, hogy ne éld bele magad: nem biztos, hogy a vitamin megoldja a problémát. Lehet tudni, hogy mennyire rossz az eredménye?
33n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!