Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spermaszám, mozgás, teherbeesés?

Spermaszám, mozgás, teherbeesés?

Figyelt kérdés

60 millió, amiből 35% mozog.

Mennyi esélyem van ezzel az eredménnyel teherbe esni??

2013. aug. 28. 11:16
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Utána olvasgattam, és azt találtam, hogy legalább 50%-nak kellene lennie ennek az eredménynek... :( Ami halvány reményt ad - de lehet csak szalmaszálba kapaszkodom... - hogy a 60 millió az nem rossz szám.

Tulajdonképpen azt is olvastam, hogy teherbe lehet esni - elvileg a doki is ezt mondta - csak tovább tart... Mi már 2,5 vagy talán már 3 éve, hogy próbálkozunk. :(

2013. aug. 28. 11:23
 2/14 anonim ***** válasza:

Próbáltátok már a Fer14-et?

Férjemnek az segített, mert először neki 10 millió/ml volt és abból is csak 30% mozgott. 3 hónap Fer14 után már 30 millió/ml volt és ebből 85% jó morfológiájú mozgó lett, teherbe is estem végre 2 év után!

Majd 19 hónap korkülönbséggel megszületett a 2. babánk is (első próbálkozásra, mindenféle vitamin nélkül)!

2013. aug. 28. 11:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekünk 22M/ml volt, de sok volt a fejletlen, és talán csak 45% mozgott. Pont egy év próbálkozás után estem teherbe. De mi "szerencsések" voltunk, nem sok jót jósoltak.
2013. aug. 28. 12:01
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok!

Ez valamivel régebbi erddmény, hébe-hóba szedte a fer14-et, ami semmit nem ér....

Most újra szedi, remèlem hamarosan lesz eredménye!!!

2013. aug. 28. 13:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Nálunk 3 millió/ml volt, ami gyakorlatilag csak lombikra elég, a többi eredmény nem túl jó, de még normális.ű

1 hónap fer14 és terhes lettem. Előtte 2,5 évig semmi, nekem is sok problémám volt..

2013. aug. 28. 13:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Inszeminációval simán lehet próbálkozni ilyen értékekkel, ha nem jön össze természetes úton.
2013. aug. 28. 13:51
 7/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez pont olyan, mintha én írtam volna. Ugyanebben a cipőben vagyok és a férjem spermaszáma is pont ennyi. :)

Itt annyi jót írtak erről a fer14ről, hogy megrendelem. Mert azt mondta az andrológus, hogy 60 millió azt nem mondta, hogy ebből mennyi mozog.

2013. aug. 28. 16:50
 8/14 A kérdező kommentje:

A férjem már szedi a Fer14-et.

Önmagában a 60 millió jó eredmény, a lényeg az, hogy mennyi a mozgó, és hogy ne legyen nagyon sok a morfológiai eltérés.

Inszemben egyelőre nem gondolkozom.... Hátha ezt még fel lehet javítani!

2013. aug. 28. 18:01
 9/14 A kérdező kommentje:

Csak hát a fer14-nek is idő kell... és folyton csak ez van. Idő, idő, idő. Türelem, türelem, türelem.

És ezt már úúúgy unom. 2,5 éve rohadt türelmes vagyok, orvostól orvosig járok, türelemmel fogadom az újabb és újabb diagnózisokat, hogy aztán a végén kiderüljön, hogy egyik sem igaz...

Bocs, de ez most nagyon kikívánkozott.

2013. aug. 28. 18:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is pont 2,5 éve várok a pozi tesztre...
2013. aug. 28. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!