Nagy bűn,hogy fehér kenyeret ettem tk helyett??
Diétázok babaprojekt miatt.
Tükörtojás egy kis friss zöldséggel.
Viszont nem kaptunk a boltban tk kenyeret ezért egy fél szelet fehér kenyeret ettem hozzá.
Nagyon sokat számít??
Hogyan tudom korrigálni a nap hátralévő részében??
Nem gond a fehér kenyér. Csak mennyiségre ugyan annyit egyél, mint a teljes kiőrlésűből ettél volna. A kcal tartalma tulajdonképpen ugyan akkora. Csak más a felszívódása, hamarabb leszel éhes utána.
Tehát ha annyit ettél, amennyit szabad, nem fogja hátráltatni a diétádat.
Igen, néha azért ennyi belefér, ne görcsölj rá a diétára, értem hogy a maximumot akarod kihozni belőle, de ha minden grammra rágörcsölsz, többet ártasz mint használsz. Ha nincs tk, akkor hagd ki a kenyeret, bár tudom, az elején nehéz, nagyon.... még amit mondanak hogy olajos magvat érdemes gyors felszívódású ch mellé enni, mert lassítja.
De utólagosan ne kompenzálj, az a ~10g extra gyors ch nem tesz annyi kárt. Egyébként is egy tisztességes szelet fehér kenyérben van kb 22g ch (a tk, rozsos stb kenyerek meg sokszor nem tk-k egyáltalán... keresd a purpur kenyereket, meg a csökkentett ch tartalmúakat, azok sokat számítanak).
Metformint szedsz mellé? Illetve D3 vitamint, vasat, magnéziumot érdemes. Sokaknak bejön a myo-inozitol is. Na meg mozgás - kardió, súlyzós variálva.
Szerintem meg ha mondjuk ir vagy pcos vagy, akkor elég baj hogy bűnöztél, mert ebben az esetben Bem fér bele szerintem, mikor egy gyerek a tét.
Ha így vagy vele hogy egy fehér kenyér nem számít, akkor sosem lesz gyereked.
Egyszer nem számít. De ha sokszor van "egyszer", az már számít. A cél a kiegyensúlyozott szénhidrát háztartás beállítása lenne. Ki-kiugró inzulinszintekkel nem lehet beállítani. Erre figyelj!
Most már semmivel nem tudod kompenzálni. Utána közvetlenül egy lendületesebb sétával lehetett volna tompítani a hatását. De ennyi. Plusz az olajos magvak, amit már írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!