Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Endometriózis mellett mekkora...

Endometriózis mellett mekkora az esély a teherbeesésre?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Pontos diagnózisom nincs még, csak tippelgetnek az orvosok, 2 hónap múlva lesz a laparoszkópos műtétem ahol ha beigazolódik az endo akkor "megszüntetik". Már régóta szeretnénk babát. Van már egy 4 éves fiam, akit császárral szültem.

Próbálkozunk még ugyan úgy hátha sikerül a baba.

Valaki volt már ilyen helyzetben hogy endoja van/volt és mégis sikerült teherbeesnie? Szörnyen elvagyok keseredve, úgy érzem a testem a lelkem mindenem készen állna a babára de mégsem akar sikerülni :(

Tudom, a műtét után nagyobb rá az esély de félek is a műtéttől és még sokat kell rá várnom, de hátha sikerülne addig :(

Előre is köszönöm a válaszokat ❤️

2020. júl. 24. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mar keszultem a a petefeszket erinto endomutetre, de pozi lett a tesztem. Kb fel evvel a pozi teszt elott elkezdtem glutenmentesen 160gos dietazni, mellette sport. Sokat fogytam is. A dokim azt mondta 90% h nem fogok igy teherbe esni. Racafoltam! Nem volt problema mentes a terhesseg eleje. Azita tul vagyok a muteten,de sjanos a ciklusom rettento hosszu, es 1 eve nem jon a teso. Mi is varjuk mar a kettes szamu csodankat! Neha szomoru is vagyok,mert sokszor 4 havonta van ovum :( minden vizsgalatom eddig azt mutatta nincs semmi bajom.
2020. júl. 27. 23:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Bocs utolsó de ha 4 havonta van ovud, akkor bizony nem lehet minden rendben, csak olyan vizsgálatob még nem voltál ami meg is mondja. Pajzsmirigy leleteket milyenek?
2020. júl. 28. 03:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!