Igen, a harmadik a pozitív.
Első: ezek nem terhességi, hanem ovulációs tesztek.
1-es, szerintem most a fagyi vissza nyalt. Ez nem terhességi (hcg) teszt, hanem LH. 😉
Kissé máshogy működik. Te kis vaksi, vagy bolond.🤔
Köszönöm a kedves válaszokat!:) elfelejtettem odaírni hogy ovutesztek, de gondoltam egyértelmű:)
Akik normálisan válaszoltatok, mit szóltok? Ha a kontrollcsík erőssége is más-más mindegyik teszten, akkor is egyértelmű hogy melyik a pozitív lh teszt?
Jaaaa éértem:) köszönöm!:) a hőm is felment de nem sokkal, csak 0,2 tizedet.. 36,3 helyett 36,5 amióta pozitív lett a teszt, vagyis 2 napja. Ez akkor azt jelenti hogy megvolt az ovum?
Closti es gonadotropin stimulacion vagyok tul, de az orvos azt mondta hogy sikertelen volt, mert a 12. napon csak 1 darab tuszom volt ami 7mm-es volt, es szerinte ez azt jelenti h ebbol nem lesz ovulacio. Megis nekem egyik nap magamhoz kepest sok kremes nyákom volt, masnapi teszt meg pozitiv lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!