Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív tesztem lett, kb.5...

Pozitív tesztem lett, kb.5 hete fogant a pici. Bármelyik nőgyógyászhoz elmehetek? Mindenhol fizetni kell?

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, de Budapesten élek, ahova nem vagyok bejelentve. Még soha nem voltam nőgyágysznál, szóval fogalmam sincs róla, hogy működik ez a dolog.
2008. ápr. 29. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:

www.timmermann.hu

Kérjél a Doktor Úr asszisztensétől egy időpontot a magánrendelésére, ős ő majd megvizsgál. Ha régen volt rákszűrésed az is lesz+hüvely uh, kb 7-8 ezer ft lesz. Nagyon rendes doki, ha neked is szimpi, maradhat majd ő a választott dokid.

2008. ápr. 30. 06:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Hmm...ez baromi nagy felelőtlenség,hogy még nem voltál nőgyógyásznál!(Legalábbis minden magáért felelősséget érző nőnek kötelessége évente egyszer megjelenni egy általános szűrővizsgálaton...)

De a baba:

Oda mész ahova jól esik,fizetni már nem kell csak magánrendelőben.A Szt. János nőgyógyászata remek.Én oda jártam évekig.Ott úgy működik,hogy fogod magad bemész és leülsz.Az aszitens néni kijön beszedi a taj kártyákat,és a személyiket,majd csöngetnek és érkezési sorrendben bementek.Vannak más kh-k ahol a járóbeteg szakrendelésen kartonozóban be kell jelentkezni,szintén taj kártya meg lakcím.Ott utána odamész a nőgyógyászati rendelések ajtajához,és majd mondják a neved.

Magándokinál meg egyeztetsz egy időpontot,és a szükséges pénzzel a zsebedben elmész...

Nem olyan ördöngős ez:)

2008. ápr. 30. 07:10
 3/4 anonim ***** válasza:

A Janos korhaz nogyogyaszati szakrendelese jo,En onnan a Dr.Baltschik Mikloshoz jarok,nagyon rendes,es szakmailag is jo,itt nem kell fizetni,de ha a maganrendelesere mesz akkor termeszetesen igen rakszures,uh,vizsgalat 8000 ft.

Szerintem mielobb keress fel egy orvost,ha tenyleg nem voltal meg.

Boldog babavarast kivanok

22 hetes kismama

2008. ápr. 30. 10:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
2008. ápr. 30. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!