Pozitív tesztem lett, kb.5 hete fogant a pici. Bármelyik nőgyógyászhoz elmehetek? Mindenhol fizetni kell?
www.timmermann.hu
Kérjél a Doktor Úr asszisztensétől egy időpontot a magánrendelésére, ős ő majd megvizsgál. Ha régen volt rákszűrésed az is lesz+hüvely uh, kb 7-8 ezer ft lesz. Nagyon rendes doki, ha neked is szimpi, maradhat majd ő a választott dokid.
Hmm...ez baromi nagy felelőtlenség,hogy még nem voltál nőgyógyásznál!(Legalábbis minden magáért felelősséget érző nőnek kötelessége évente egyszer megjelenni egy általános szűrővizsgálaton...)
De a baba:
Oda mész ahova jól esik,fizetni már nem kell csak magánrendelőben.A Szt. János nőgyógyászata remek.Én oda jártam évekig.Ott úgy működik,hogy fogod magad bemész és leülsz.Az aszitens néni kijön beszedi a taj kártyákat,és a személyiket,majd csöngetnek és érkezési sorrendben bementek.Vannak más kh-k ahol a járóbeteg szakrendelésen kartonozóban be kell jelentkezni,szintén taj kártya meg lakcím.Ott utána odamész a nőgyógyászati rendelések ajtajához,és majd mondják a neved.
Magándokinál meg egyeztetsz egy időpontot,és a szükséges pénzzel a zsebedben elmész...
Nem olyan ördöngős ez:)
A Janos korhaz nogyogyaszati szakrendelese jo,En onnan a Dr.Baltschik Mikloshoz jarok,nagyon rendes,es szakmailag is jo,itt nem kell fizetni,de ha a maganrendelesere mesz akkor termeszetesen igen rakszures,uh,vizsgalat 8000 ft.
Szerintem mielobb keress fel egy orvost,ha tenyleg nem voltal meg.
Boldog babavarast kivanok
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!