Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek mi segített a menstruáci...

Kinek mi segített a menstruáció visszaállításának? Mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Januárban hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta nem áll be a menstruációm. Legutóbb június 1-jén jött meg, akkor a vérzés 15 napig tartott, azóta nem jött meg.

2020. júl. 13. 07:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennyi idő alatt helyre kellett volna állnia. Előtte rendszeres volt egyáltalán? Mármint tabletta előtt, mert szedés alatt mindenkinek rendszeres.
2020. júl. 13. 07:16
 2/7 A kérdező kommentje:
igen előtte rendszeres volt, 32 napos volt mindig, az első menstruáció óta. sosem volt vele gond.
2020. júl. 13. 08:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát 3 hónap - fél év alatt rendbe illik jönnie. Menj el endokrinológushoz, elküld vérvételre, meg egy alap nőgyógyászati vizsgálat sem árt, nincs-e szervi oka.
2020. júl. 13. 08:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Nőgyógyásznál voltam akkor is amikor abbahagytam, meg most is az elhúzódó vérzés miatt a 10. napon. Minden rendben volt.
2020. júl. 13. 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem az első hónaptól visszaállt.

De barátnőmék babát szerettek volna, abbahagyta a gyógyszert, nem állt vissza neki. 3. Hónapban sem. 4.hónaptól a doki adott neki rá gyógyszert, amitől megjött neki. Terhes is lett, de hogy most az egész véletlen-e, vagy talán a gyogyszer közrejátszott, méhenkívülije lett. Azután 1 évig próbálkozott a doki neki helyretenni, mert megint összevissza jött meg, gyerek védekezés nélkül nem jött össze ez idő alatt. Majd dokit váltottak, aki nem kezelgette össze vissza, totál rendszertelen ciklus mellett a 2.hónapban terhes lett.

Szombatra volt kiírva, de a fia még mindig elvezi a kényelmet :D

2020. júl. 13. 11:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok a barátnődnek! :)

első 2 hónapban nekem is megjött 34., majd 32. napra ezutén kezdtem el méhpempőt szedni, mert olvastam róla jókat. 38. napra jött meg. Közben más okból volt egy allergia vizsgálatom, amin kiderült, hogy allergiás vagyok a propolisra ezért abba is hagytam. után a jött ez a 15 napos vérzés, a 10. naptól inofolicot szedek a nőgyógyász javaslatára... de már azon gondolkozok én is, hogy el kéne hagyni ezt is.

2020. júl. 13. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem állt vissza kb 1-1.5 évig. Jók voltak az értékeim nem tudtam mitől van. Sok olvasgatás után arra jutottam, hogy mivel vegetáriánus vagyok, érdemes lenne a B6 bevitelre figyelni, mert az befolyásolja az endokrin működést. 1 hónap szedés után meg is jött, nagyon boldog voltam, most kb félidőnél járok. A B6 amúgy olcsó, könnyen beszerezhető, és annyira jó lett volna, ha ezt bárki elmondja nekem anno. Nyilván, lehet nálad más áll fenn, de nekem ez segített rengeteget
2020. júl. 16. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!