Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hat hónapja hagytam abba a...

Hat hónapja hagytam abba a fogamzás gátlót azóta mindig barnáztam még egyszer sem volt rendes menstruációm A múlt hónapban viszont kétszer barnáztam miért lehet ez?

Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hormonproblémád van. Menj orvoshoz.
2020. júl. 12. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzás gátló minden problémát csak elfed. Menj el nőgyógyászhoz, illetve endokrinológiai kivizsgálás is szükséges.
2020. júl. 12. 12:41
 3/11 anonim ***** válasza:

Maga a fogamzásgátló is okozhatja. Nekem a szedéséig tankönyvi volt a menzeszem.

Viszont mikor abbahagytam, olyan hormonzavarom lett, hogy 1.5 évig meg se jött rendesen!!

Lyndinette 30at szedtem 2.5 évig.

2020. júl. 12. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
A barnázást általában alacsony progeszteronszint okozza. Célszerű lenne egy nőgyógyászt felkeresni. Előny, ha endokrinológus szakvizsgája is van.
2020. júl. 12. 17:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem a tabletta abbahagyása után 1.5 évig tartott a hormonzavarom. Fordulj orvoshoz.
2020. júl. 29. 13:52
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Folyt. Bár valószínűleg a testednek helyre kell jönnie. Magától, nem másik gyógyszertől..
2020. júl. 29. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Én anno 3 évig szedtem yasminelle fogamzásgátlót. Nekem is hasonló volt mint neked az abbahagyás után. Kb 6 hónap után kezdett rendeződni, de igazán 1 év múlva állt be.
2020. szept. 6. 14:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Én 12 év után hagytam abba a Yadine-t, azóta 5 vérzésem volt. Nekem is nagyon gyenge és csak 1-2 napig tart. Az utolsó 2 már erősebb volt. Én 3 hónap után elmentem orvoshoz, aki azt mondta, hogy idő kell a szervezetnek mire újra rendesen működik a gyógyszer után. Én nem kaptam gyógyszert (az cukor/inzulin és a pajzsmirigy értékeim nem voltak igazán jók, de határértéken belül voltak) és majd fél év múlva kell visszamennem.
2020. szept. 24. 21:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hasonló volt, rengeteg barnázás volt, alig volt rendes mensi. El kellett telnie 1 évnek mire helyreállt minden, és rendszeres lett a menstruációm. Legyél türelmes, a gyógyszer mindent felborít, kell idő mire helyre tud állni a szervezeted.
2020. szept. 25. 19:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!! :)
2020. szept. 26. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!