Inszemináció után?
11. Napon történt a beavatkozás.
A doki azt mondta, hogy a 16. napon teszteljek. Tudom tudom felesleges előbb, meg hülyeség, de ma a 14. Napon teszteltem, mert annyira kattogott az agyam azon, hogy ha a 11. napon volt a beavatkozás, akkor már lehet kimutatja, ha pozitív. Persze negatív lett... :(
Majd legközelebb a 16. napon fogok.
Kúp formájában ungrot használok. Napi 2x2-őt.
Szerintetek, ha a 11. napon volt az inszem, akkor van esély arra, hogy a 16. napon pozitív lesz a tesztem? :(
12 nap annyira gyorsan eltelt és tesztelni sem akartam. Na de most... begolyózok és sajnos egész nap ezen agyaltam :(
Köszönöm! Erre nem is gondoltam.
Már görcsölgetek mióta felkeltem... :(
Lombik nekünk nem jöhet szóba. Vagyis párom nem akarja, hogy annyi hormont kapjak. Ő adta be most is az összes szurit, pedig nem volt sok, de már ez sem volt oké neki. :(
Megkérdezhetem nektek mi volt a gond?
Nekünk “csak” a PCT teszt lett pozitív. Makk egészségesek vagyunk. Pont az inszem hidalta volna át hogy a katonák eljussanak a petevezetékig. De valami nem volt oké így sem :(
Ma a 15. Nap és negatív. Holnap reggel is tesztelek egyet és abba kell hagynom az progit. .... bár el is fogy ma este.
Mivel hogy úgy éreztem nagy eséllyel indulunk amiatt, hogy PTC a gond, most tele vagyok kérdőjelekkel.
De majd bízom benne, hogy legközelebb...
Ne aggódj, nagyon kevés embernek sikerül az első.
Stimut kaptál? Hany tüsződ lett?
Bemfolát kaptam 4 napon keresztül. Tüszőrepesztőt a 9. Napon és 24 óra múlva kezdtem nagyon erősen görcsölni. Rá kb 12 órájára történt meg az inszem. A 9. napi uh-n 2 tüszőm volt.
Nagyon remélem hogy már csak egyszer kell ezt végig csinálnunk.
Mennyi időnek kell eltelni 2 inszem között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!