Szedett valaki itt profertil vagy fer 14 vitamint spermiumok "turbozasara"? Ért valamit?
Az én férjem is szedi a Fer14-et egy hete.
Követem én is.
Ferulan? A fer14? Bocs nem keresek ra, de a ferulan olcsobb volt kicsit par eve. Jelentem szedte a ferj es igen hasznalt.
De en is utana inkabb osszevalogattam a legfontosabbakat (a spermiuko es termeles feljavitasara javasoltakat pl. E vitamin, q10, L karnitin stb...) kulon kulon es bar ugyse volt olcsobb sokkal, de tovabb tartott. Es ugy emlekszem napi 2 vagy 3 dbtirnak a profertilbol is, de napi 1etszedett a ferjem.
Lenyeg, hogy nem eleg onmagaban szedni egy csoda ferdivitamintkomplexet, mellette fontos egy kis eletmodvaltas is (szuk es mekeg gatyak hanyagolasa, cigi/alkohol/kave kiiktatasa, tobb zoldseg, gyumolcs kevesebb peksuti, teszta, egy kis plusz mozgas)
Es figyelembe kell venni, hogy a spermiumok kepzodese egy 70-80 napos folyamat. Igy javulast csak ezek szedesenek elkezdese utan leghamarabb 2,5 - 3 honap utan lehet varni. Nalunk a ferjemnek fél év utan javult nagyon sokat az eredmenye.
(Csak olyan kevesrol ment fol, hogy még az is keves volt, pedig javulason csodalkoztak is rendesen:-). 1 milliorol 7 milliora)
Tehat erdemes szedni oket, de akiket ismerek azoknal erdemi valtozast szinten legalabb egy olyan 4-6 honap alatt hoztak.
Sziasztok!
Én ajánlom mindenkinek hogy inkább,
hoxa.hu
Ott több a segítőkész, tapasztaltabb nő aki tud segíteni. Kimondottan vannak ilyen fórumok, klubok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!