Van olyan magánorvos aki megcsinálja elsőre az átjárhatósági vizsgálatot?

Figyelt kérdés

Megvan már minden hormon eredményem, ultrahangon többször is voltam már..

Már csak az átjárhatósági nincs meg, de nem akarom elölről kezdeni az egészet.

Van aki elsőre megcsinálja ha arra jelentkezek be?

Már kezden unni amúgy hogy ha fizetek érte, miért nem lehet megcsinálni ha csak 1 hónaposak a leleteim (vagy némelyik még annyi sem)..

Na de a lényeg, hol van olyan hely, ahol ha bejelentkezem rá, meg is csinálják azonnal?

Most ideges vagyok kicsit...

2020. jún. 25. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Pénz beszél...
2020. jún. 25. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne csinálná meg?

Nem értem. Mit mond?

Azért is érdekel, mert épp itt ülök a váróban... Hycosyra várva... 🙄 Túl szeretnék esni rajta, be is gyogyszereztem magam...

2020. jún. 25. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Azért nem csinálják meg ha nem friss a lelet, hogy ne hogy egy meglévő fertőzést felküldjenek, ami aztán nagyobb bajt okozhat, mint az eredeti problémád.
2020. jún. 25. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megcsinálta. Írj privátban, ha vidéki orvos is szóba jöhet.
2020. jún. 25. 22:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze a kenetet leveszi konzultáción, hogy ne legyen fertőzés, ez eddig oké. Csak nem értem minek kell megint újra az összes hormon, amikre eddig is vagyonokat költöttem, a legutóbbi 2 hetes pl... 🙄
2020. jún. 25. 22:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!