Magas AMH hormonnál szerintetek lehetséges baba? Clostilbegy gyógyszer segitségevel.
Én is pcos-es vagyok, és magas az AMH hormonom. Viszont nekem nincsenek az inzulinommal problémám. Én egy évig probáltam rendbe tenni a menstruációmat, mondjuk nekem azon kívül, hogy nem menstruálok nem voltak más PCOS-es tüneteim, de sajnos semmi nem használt.
Utána én letrozol-t kaptam és azzal sikerült a 3. ciklusban teherbe esnem.
Magyarországon amúgy ezt clostilnegyt gyógyszert szokták inkább alkalmazni. Hasonlóan működik, mint a letrozol. Én a helyedben megprobálnám, mert sokaknak sikerül ezzel teherbe esni, vagy megkérdezhetnéd az orvosod a letrozol-lal kapcsolatban.
(Amúgy én a letrozol-t jobban ajánlanám, mert PCOS-es nőknél jobb eredményeket értek el vele, mint a clostilbegyt-tel, illetve elvileg kevesebb mellékhatása van. De ez ember függő is, valaminek ez segít, valakinek meg a másik.)
Esetleg te is utána olvashatsz ezeknek a gyógyszereknek.
Angolul a clostilbegyt-et clomifene, clomiphene vagy clomid-ként fogod megtaláni, a letrozol-t pedig letrozole vagy femara-ként.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!