Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha sokszor van a zsebemben a...

Ha sokszor van a zsebemben a telefon, akár napi 4-5 órát is, meddő lehetek?

Figyelt kérdés

Így hordom a telefonom legalább 5-6 éve..

Szeretnék gyereket, nem is egyet.

Ha ne a zsebembe kellene hordanom, akkor hol?

21/F

2020. jún. 7. 18:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jól van, nem kell gúnyolódni rajtam.

Csak aggódtam a jövőbeli családalapítás esélye miatt, biztosra megyek!

2020. jún. 8. 01:40
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

Kedves kérdező! Egyáltalán nem hülyeség, és szerintem sem szabadna ott hordani. Én is olvastam róla cikkeket és ha egy minimális alapja is van akkor már az is nagyon jó ok arra, hogy ne ott hordjad.

Amúgy nekünk nőgyógyász mondta , hogy az elmúlt 50 évben a férfiak spermaszáma 60% -al csökkent! Olvassatok utána!

És ha a telefon is minimálisan káros rá nézve , akkor így már érthető , hogy még az a minimális káros hatás a számtalan káros hatás mellett mennyire nem nevetséges és hülyeség.

Amúgy nagyon jó vitaminok vannak férfiaknak is , amik feltornázhatják ezt a számot, ha egyszer majd belevágtok.

pl.:Fer14 , Folandrol

Nekünk már egy éve nem jön a baba, de nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek nehezen akar összejönni , szóval én azt mondom klassz, hogy ilyen fiatalon ilyen felelősségteljesen gondolkozol...:)

34/N

2020. jún. 8. 15:06
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem hordd a fejed tetején.

Azért majd ha gyerekeid lesznek azoknak ilyen hülyeségeket ne taníts.

2020. jún. 16. 15:25
 14/16 A kérdező kommentje:

Szerintem te meg inkább dobd ki azt a kukába, amivel ezt a kommentet sikerült leírnod.

Ha majd 100%-ig biztosan tudják állítani, hogy semmilyen befolyással nincsen a spermiumszámra és a termékenységre, na majd akkor gyertek vissza a kérdéshez.

Kb. ugyanígy beszéltek azzal a tudóssal is, aki végül bebizonyította, hogy a benzinben lévő ólom borzalmas károkat tud tenni a szervezetben.

Természetesen mindenki lenézte, főleg a nagyvállalatok nem kedvelték ezt a tevékenységét.

Évtizedes viták után ma már vagy nincs vagy elenyésző ólom tartalmúak a benzinek.

Ugyanez LEHET akár a telefonnal kapcsolatban is, csak nem az ólom, hanem valami más lehet a hibás, ha van benne olyan.

U.I.: Azóta így hordom, kb. 1 hete, egyáltalán nem gáz ebben hordani a telefonom.

2020. jún. 16. 20:42
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Ez így igaz kérdező.

https://www.youtube.com/watch?v=wiwCEjLvTWc

Itt a dokufilm az ólomról, 13-as ajánlom figyelmedbe.

[link]

Illetve itt egy másik cikk, de számtalan sikket írtak már erről a témáról, ahogyan az ölben tartott laptop káros hatásairól.

Akkor 13-as te mivel magyarázod a férfiak spermaszámának drasztikus csökkenését??

Amúgy 12-es voltam..:D

2020. jún. 16. 21:56
 16/16 anonim ***** válasza:
2020. jún. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!