Most vettem egy iPhone 7+ -t, és attól féleg hogy karcos lesz, mennyire karcolódik a kamerája ha leteszem valahova, pl asztalra vagy ha a zsebemben hordom?
Figyelt kérdés
Ez érvényes a kijelzőre, vagyis , hogy vegyek e rá egy iGlass fóliát?2017. jún. 28. 18:19
1/5 anonim válasza:
Nem karcolódik, mert zafírüvegből van a külső lencse .
3/5 anonim válasza:
Ezekre a mostani telefonokra szerintem nem kell már fólia.
Speciális a kijelző, meg a kamera.
De azért kulcs mellé zsebbe ne tedd be szerintem.
4/5 anonim válasza:
Vigyázz rá ne tedd kulcs és egyéb fémtárgy mellé, pl. zsebbe, de fólia szerintem felesleges.
5/5 anonim válasza:
a kijelző bírja, persze annyit azért tegyél meg, hogy ne azzal lefelé tedd az asztalra, mert úgy azért előbb-utóbb sikerül 1-2 hajszálkarcot összeszedni.
én raktam az enyémre üvegfóliát, de úgy döntöttem, leszedem, mert feleslegesnek tartom.
a kameránál meg sosem a lencse előtti üveggel lesz gond, ami 7/7plus-nál nem lett zafír, ha jól tudom, csak sima edzett üveg, hanem a kitülemkedő rész pereme már sérülékenyebb. ezt meg egy tokkal egyszerűen lehet orvosolni, így máris be van védve a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!