A Xiaomi Redmi 4X telefonban másnak sem elég erős a GPS? Ha sportolok és a zsebemben van a telefon nem látja, hogy hol vagyok. Ha kiveszem, és a kezemben tartom, akkor tökéletesen működik. Mi lehet a gond?
Kár erőlködni.
Ezt már sokan leirták hogy a GPS az gps.
A telefon az telefon.
A fényképezőgép pedig fényképezőgép.
Az hogy minden hülyeséget beleraknak, nem azt jelenti hogy az jól is fog működni.
Nekem is van mindegyikből amit arra használok amire csinálták.
Örülj neki, hogy csak ennyi problémád van ezzel a telefonnal...
Annyira nagyon sztárolja mostanában mindenki ezt a telefont, úgyhogy a tesztek/vélemények elolvasása után úgy döntöttem, hogy én is veszek egyet! Hiba volt... Nekem 1 hónapja van meg, de már többször akartam kivágni az ablakon, mint nem! Lefagy, kilép az alkalmazásokból, néha "elfelejti" jelezni az értesítéseket (pedig be van állítva), a távirányítót (infrát) meg nem is tudom, minek tették bele, mert Panasonic ill. Sony tévét/hifit nem lehet vele irányítani, egyedül egy Thomson tévéhez tudom használni! Ezelőtt egy hasonló árú Meizu-m volt (ugye az a márka nincs annyira agyonsztárolva, mint a Xiaomi), gyengébb hardverrel, kevesebb funkcióval, de az a telefon még úgy is nagyságrendekkel jobb volt ennél: nem fagyott (illetve néha igen, de 1 év alatt annyiszor, mint a 4x-em 1 hónap alatt), nem lépett ki az alkalmazásokból, szépen, gördülékenyen működött! Már megbántam, hogy lecseréltem, azt hittem, jól fogok járni ezzel a telóval, de tévedtem! Nem vártam csodát 50 ezerért, de ez a telefon egy hulladék! Senkinek sem ajánlom! Nyugodtan le lehet pontozni, de ez a véleményem!
Mielőtt bárki megvádolna, hogy a Xiaomi-t, mint márkát szidom, annak jelezném, hogy nem az egész márkával, csak konkrétan ezzel a típussal van problémám! Mivel a többi típussal nincs tapasztalatom, azokról nyilván nem is fogok nyilatkozni és rosszat sem fogok róluk írni, de ez a 4x nekem csalódás, hiába írnak róla jókat! Persze lehet, hogy másnak bejön, az használja egészséggel, de nekem ez a telefon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket!
Elnézést, ha kicsit indulatos voltam!
3-as voltam
A GPS vevőknél kétféle antennát használnak. A quad-helix típusú függőleges helyzetben nyújtja a legjobb vételt, a -telefonokban is használt- patch antennák vízszintesen.
A zsebekben általában közel függőlegesen helyezkedik el a telefon...
Ráadásul a mobilokba szerelt antennák méretezése sem a legjobb -ekkora méretben ezt nem is lehet elvárni.
Szóval nem kell csodálkozni azon, hogy nem minden esetben működik tökéletesen...
# 1/7 Időpont tegnapelőtt 10:17
Pontosítanálak, kifelyezetten a Redmi 4X-alkalmatlan GPS-nek, fél világ a telefonján lévő Wazet használa GPS-ként, és azzal is sportol. Csak hát a Xiaomi a Redmi 4/x/A/prime telefonokba olyan gps jelfogót rakott, ami semmire nem jó. Viszont a konkurensekre ez nem igaz.
Kifelyezetten a mikrofonja is egy xar a Redmi 4x-nek, videót nem lehet vele felvenni.
Köszönöm a válaszokat!
Azért annyival kiegészíteném, hogy a Waze kifogástalanul működik...
# 9/9 Időpont ma 10:46
Sportolásra nem tudnál venni olyan karra akasztós tokot? Vagy az kényelmetlen? :). Abbn hátha lenne gps-jel. Még egy tipp: beállításokban a tartózkodási hely legyen "nagyon pontos", energia takarékos módot ne kapcsold be, és, esetleg próbáld meg azt is, hogy állítsd be hogy a képernyő ne aludjon el, és úgy nézd meg zsebbe jól működik-e.
Én valami szoftveres hibát sejtek a hiba mögött. De te kell kitapasztald hogy mi okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!