A Xiaomi Redmi 4X telefonban másnak sem elég erős a GPS? Ha sportolok és a zsebemben van a telefon nem látja, hogy hol vagyok. Ha kiveszem, és a kezemben tartom, akkor tökéletesen működik. Mi lehet a gond?

Nekem is ilyenem van, én is a zsebemben szoktam tartani biciklizés közben, eddig mindig tökéletesen rögzítette az útvonalat.
Szóval csak nálad lesz a hiba.
És milyen alkalmazással rögzíti tökéletesen az útvonalat? Endomondóval?
Állítottál valamit a telón vagy a gyári beállításokkal használod?
Köszi!

Locus Map
Annyit állítottam, hogy a Settings -> Battery -> Manage battery apps-on belül benyomtam a Locus-nak, hogy No restrictions.
Azt hiszem csak ennyit állítottam, de lehet mást is.

Nem lovagoltam még, de miért ne lehetne?
GPX-ben rögzíti az útvonalat. Beállíthatod, hogy milyen időközönként vagy milyen távolságonként rögzítsen egy-egy trackpointot.
Az alapértelmezett, az 1 méter és 1 másodperc.
Tehát minden megtett méter vagy minden eltelt másodperc után rögzíti az időt, a helyzetedet, a sebességedet, a magasságot.
Köszönöm!
Arra gondoltam, hogy pl az Endomondo esetében be tudom állítani, hogy lovaglás a sport amit végzek.
Ki fogom próbálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!