Terhesség vagy alacsony progreszteron szint?
Figyelt kérdés
2 honapja volt egy missed ab.-om, 2hetig volt barnas folyasom majd ra 4 hetre megjott a menzeszem(maj.1-maj.7) A ciklusaim elotte is 24-25 naposak voltak. Tehat ma megkellett volna jonnie, de helyette enyhe barna darabos folyasom van atlatszo folyassal egyutt. Nem gorcsolok csak neha van megjon erzesem, viszont eddig mindig fajtak elotte a melleim most az is kimaradt. Neha egy kis hasszurkat erzek mas tunetem nincs. Tesztelni nem akarok meg, valaki esetleg jart mar hasonloan?#Progreszteronszint
2020. máj. 28. 18:45
1/3 anonim válasza:
szerintem ebbol barmi lehet. Akar meg is johet holnap/holnapután. Ha elmúlik és nem jon meg rendesen, akkor tesztelj. Szerintem már kimutatná a teszt akár holnap reggel is.
2/3 A kérdező kommentje:
Es ha korai vetelesrol lenne szo, akkor az gondolom fajdalommal is jarna, nem? Az enyem sajnos muvi beavatkozassal tortent mert nem indult meg magatol.
Ezt csak a kisse darabos barnazas miatt kerdezem.
2020. máj. 28. 20:05
3/3 anonim válasza:
Ha darabos az sosem jó..
Egy teszt azért nem ártana.
Egyébként nem minden vetélés jár fájdalommal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!