Hogyan lehet valaki meddő?

Figyelt kérdés
Tinédzserkorom óta hormonproblémákkal küzdök (több év étkezési zavar, azóta is évente egy-két alkalommal menstruálok). Úgy 13 éves koromig még nagy vágyam volt, hogy anyuka lehessek, ha felnövök, de azóta rájöttem, hogy semmi anyai ösztön nincs bennem, a munkámnak élek, a gyerekek sírása az őrületbe kerget. Nem akarok gyereket. Ha nagyon ritkán menstruálok, van rá esély, hogy amúgy is meddő vagyok, vagy amíg időnként van, addig nem vagyok az?
2020. máj. 26. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
85%

Valószínű hormonzavarod van, ami okoz meddőséget. Ha kezelve van, akkor teherbe lehet esni az esetek többségében.

Egyébként ha akarsz ha nem akarsz gyereket, ezt kezelni kellene!

2020. máj. 26. 19:32
 2/2 anonim ***** válasza:
98%

Az anyai ösztönnek semmi köze a meddőséghez.

Vizsgáltasd ki magad. De láttam olyan sztorit, ahol a nő szintén csak evente 1-2 -szer menstruált, aztán mégis terhes lett.

2020. máj. 26. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!