Mikor/hogyan tanul meg magától elaludni? Miképp segíthetnék neki?
Figyelt kérdés
16 hónapos csak cicin alszik el este, néha mikor végzett fogja magát, elfordul és szunyokál. 🙂 ha megébred éjjel általában csak azzal tud vissza aludni, de olykor elég neki oda bújni apjához és nekem fel se tűnik az ébredés. 😃 sejtem nem kell altatni érettségiig viszont érdekelne, hogy a cici függő babáknál mik a kilátások. 😄 Előre is köszi a válaszokat. 😊2020. máj. 18. 14:27
1/5 anonim válasza:
17 hónapos a babám, nálunk is ez volt egészen múlthétig. Addig 2-szer kelt éjjelente és csak cicivel aludt el. Kemény volt, mert alig aludtunk, de most úgy néz ki, végre sikerrel jártunk. Szóval annyit tettünk, hogy addig ringattuk, járkáltunk vele, simogattuk s hátát, paskoltuk a popóját, amíg el nem aludt. Órákba telett, alig aludtam, de most már látom a javulást. Nem is hittem benne még pár nappal ezelőttig, hogy szopi nélkül valaha is visszaalszik. Csak egy hatalmas nagy türelem, te és a párad, meg pár nap (akár egy hét), és kitartás kell hozzá.
2/5 anonim válasza:
1. vagyok.
Ja, meg még az vált be, hogy jól megetetem, megitatom lefekvés előtt. (Bocs, ha olyan tippeket adtam, amiken ti már végigmentetek, de nálunk úgy látszik ezek használnak! 😊 Lekopogom! :) )
3/5 anonim válasza:
Igazából nincs olyan recept amivel megússzátok, hogy x ideig rossz legyen nektek. Ahogy az első is írja. Egyszerűen meg kell mondani, hogy nincs és kész. Lehet próbálkozni az összebújással, ha az segít. De en olyan tapasztalatot meg nem hallottam, hogy ha nem a gyerek akart leválni akkor zökkenőmentes lett volna. Kitartás és következetesség. Azért már nem olyan pici baba, hogy ne értse meg.
4/5 khniki válasza:
A magától és a cici nélkül nem ugyanaz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat 🎀
Fényevő gyermek így pocak megtöltése nehézkes 😅 pedig már csak délutáni alváshoz meg este szopizik tehát az nem teliti el.. 🤷🏼♀️ Szerencsére 1x ébred meg éjjel kivéve, ha van valami extra nyűg
Sajnos tudom, hogy sírás nélkül nem menne jelenleg (bár még nem érzem tehernek) csak arra lettem volna kíváncsi kinek mi vált be cici helyett és a későbbiekben mikorra lett képes segítség nélkül elaludni. 🙂
2020. máj. 19. 12:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!