Éreztétek már azt, hogy valaki odafentről nem akarja, hogy szülőkké váljatok?

Figyelt kérdés
Már lassan 3 éve küzdünk. Mikor orvoshoz megyünk vagy mennénk mindig történik valami. Volt, hogy nem jöttek meg a leletek, ismételni kellett mert azt hitték hogy összekeverték a papírokat,nem volt az orvos ami csak ott derült ki, nem az volt a baj amire kezeltek. Ezek után nagynehezen eljutottunk egy meddőségibe. Előző nap hogy mentünk volna az első konzultációnkra összetörtem a kocsinkat, lemondták két időpontunkat, aztán jött a vírus, és most majd kezdhetek mindent elölről mert az első leletek lejárnak addigra. Mindig van valami. Már kezdek nagyon belefáradni. Annyi kiderült, hogy elvileg nem is működik a petefészkem.
2020. máj. 22. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Én beletörődtem hogy nem lesz gyerek.
2020. máj. 22. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a fentiekben kevésbé hiszek, magamban inkább. Több, mint 10 éve vágyom iszonyatosan gyerek(ek)re, és valahogy nem jön össze. Mióta az eszemet tudom, mindig is a nagy család volt a fő célom. Mégsem... 36 vagyok.

De én belül keresem az okokat, lehet valami elakadás. Anyukám nagyon fiatalon szült, és végig azt súlykolta belém, hogy ne kapkodjam el, mert nincs visszaút. Kívülről tudom, amit az emlékkönyvembe írt verset, pedig nem ma volt: "Gyermekkor kertjéből ne vágyj kilepni korán, vissza már nem léphetsz, ha egyszer túl vagy kapuján..." folyt.köv.

2020. máj. 22. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:
62%

2-es vagyok. Szóval nyilván nem csak a versben fejezte ezt ki, ez mélyen bennem lehet.

Pál Ferit olvasok, most épp az Ami igazán számít c. könyvét, nagyon hasznos, de Orvos-Tóth Noémi Örökölt sors c könyve is!

A héten vmelyik nap tett ki egyébként Pál Feri fbon egy idézetet, ami pont egy 40es nőről szólt, aki nagyon szeretett volna gyereket, mégsem alakult úgy az élete. Tanulságos az is. De mindenki batyuja más, érdemes megvizsgálni szerintem.

2020. máj. 22. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
6 évet vártunk a legnagyobbra. Mi végig úgy voltunk vele (éppen az Istenbe vetett hitünk miatt), hogy jönni fog, amikor a legjobb lesz. És így is lett. Nem mondom, hogy baj lett volna, ha korábban megfogan, hiszen készen álltunk rá, de most minden tökéletes. Én hiszem, hogy akkor érkeznek a gyermekek a családba, amikor a legjobb. Egyébként mi pont eldöntöttük, hogy örökbe fogadunk 1-2 gyermeket, amikor végül megfogant. 😊
2020. máj. 22. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#2-es, annyira ugyanaz volt a helyzet, mint nálad. Anya korán szült, így nem mehetett egyetemre. Mindig azt sulykolta belém, hogy tanuljak, csináljak karriert, okos vagyok, ne essék teherbe. Az első barátomnál azonnal elvitt orvoshoz, kaptam fogamzásgátlót, de így is annyira rettegtem, hogy óvszert is használtunk+ megszakítás is volt mindig. Betegesen féltem. Aztán diploma, jó munkahely, lett egy igazán szuper pasim, akibe szerelmes lettem, majd a férjem lett. Miután letettem a bogyót derült ki, hogy PCOS+IR ( 1 évig nem jött meg egyàltalán, utána se állt be a ciklusom) Mindent megpróbáltunk.. Végül otthagytam a munkahelyemet, hogy magamra koncentráljak. Mintha csak ez az áldozat kellett volna, összejött spontán a baba, alig hittem el. Persze a munkahelyem sose fog visszavenni, igazán nagy karrierem már nem lesz így, de anya lettem. Én úgy érzem, nekem ez megérte.
2020. máj. 26. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok még ebben a cipőben, de sokszor elgondolkodom, hogy ha valami nem megy akkor az azért van mert ki kell tartani a "végsőkig" vagy pedig így üzen az "univerzum", hogy ne erőltessük ami nem megy. 😀 Még nem jutottam dűlőre. 😀
2020. júl. 24. 13:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!