Éreztétek már azt, hogy valaki odafentről nem akarja, hogy szülőkké váljatok?
Én a fentiekben kevésbé hiszek, magamban inkább. Több, mint 10 éve vágyom iszonyatosan gyerek(ek)re, és valahogy nem jön össze. Mióta az eszemet tudom, mindig is a nagy család volt a fő célom. Mégsem... 36 vagyok.
De én belül keresem az okokat, lehet valami elakadás. Anyukám nagyon fiatalon szült, és végig azt súlykolta belém, hogy ne kapkodjam el, mert nincs visszaút. Kívülről tudom, amit az emlékkönyvembe írt verset, pedig nem ma volt: "Gyermekkor kertjéből ne vágyj kilepni korán, vissza már nem léphetsz, ha egyszer túl vagy kapuján..." folyt.köv.
2-es vagyok. Szóval nyilván nem csak a versben fejezte ezt ki, ez mélyen bennem lehet.
Pál Ferit olvasok, most épp az Ami igazán számít c. könyvét, nagyon hasznos, de Orvos-Tóth Noémi Örökölt sors c könyve is!
A héten vmelyik nap tett ki egyébként Pál Feri fbon egy idézetet, ami pont egy 40es nőről szólt, aki nagyon szeretett volna gyereket, mégsem alakult úgy az élete. Tanulságos az is. De mindenki batyuja más, érdemes megvizsgálni szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!