Ilyenkor tolódhat az ovuláció?
Figyelt kérdés
Eddig szabályos 28napos ciklusnál a 14napon volt peteérésem (UH követés)! Most kicsit feladtam a dolgot és úgy döntöttem, hogy most egy darabig nem megyek orvoshoz elég volt(kb.egy éve havonta 2szer is jártam) 3hónapja a menzeszem 23-25napra jön meg, az LH tesztet ugyan úgy csinálom de a 14napon most negativ lett a 12naptól tesztelek (igaz nemvolt pozitív a 12napi teszt,de elég erős volt) és megfordult a fejembe, hogy esetleg a menzesz miatt lehet az ovuláció is hamarébb? Lehet megint kéne mennem dokihoz, de annyira belefáradtam már! Bocsi hogy hosszú lett!2020. máj. 15. 16:40
1/4 anonim válasza:
1 év után érdemes kivizsgálásra menni, ha nem jön össze a baba, lehet valami kis hormonzavar miatt nem jön össze.De párodnak is érdemes spermavizsgálatot csináltatni.
Ha 23-25 napra jön meg, akkor annyival előbb is van ovud.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért se irtam mert nemakartam hosszan és főleg nem untatni senki sem a hosszú kálváriámról! 3babát vesztettünk el az utóbbi időben! Minden vizsgálaton túl vagyunk(endokrinológia, hematológia, genetika, inmunológiai, sperma vizsgálat, NK sejt funkció, gasztroenterologia, hasi ultrahang, tüdőgyógyászat)a probléma is kiderült zöld utat is kaptunk de aztan besokaltam és azt mondtam elég most nem megyek orvoshoz rábízom magunkat a sorsra! De azért a lelkem mélyén mardos a bánat, de egyszerűen elég volt! Köszönöm a választ! Így most mar ezzel is tisztában vagyok 😊🙏
2020. máj. 15. 17:07
3/4 anonim válasza:
Pihentesd a lelked egy kicsit, hagyd a teszteket. Van az úgy, hogy besokall az ember. (Néha ilyenkor történik a csoda)
4/4 A kérdező kommentje:
Az lessz! Rábízzuk magunkat a sorsra! A lelkiismeret tiszta amit tudtunk megtettünk mindent! 5éve más nincs is az életünkbe most mar ideje egymással is foglalkoznunk 😊🙏
2020. máj. 23. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!