Kis vér majd tojásfehérje nyák. Mire utalhat?
Ha a köztes vér (pisilés után 1x élénk színű vékony vér csík) a kilökődést jelenti, akkor miért utána kezdődik a tojásfehérje nyák? Azóta is tart, negyedik napja.
A pici vér a ciklusom felénél jelentkezett.
Nekem a ciklusom 20.napján jelentkezett, gondoltam is rá, hogy talán mégis aznap volt a peteérésem, pedig előtte szinte biztos voltam benne, hogy már volt.
Mindenesetre nem tudtam szerekezni párommal aznap.
Egyszerűen semmi de semmi kedvem nem volt.
Teljesen kimerültem már ebben a hónapban.
Most elősször már úgy voltam vele, hogy ha van kedvem ha nincs szeretkezni kell , mert nem vált be nekünk ez a szeretkezzetek ha van kedvetek és ne figyeljétek a ciklusodat jótanács.
Így mire ciklus 20. napjához értem, úgy éreztem, hogy kiégtem és nem akartam még egy eröltett együttlétet.
Mondom ezt úgy, hogy nekünk nagyon is rendben vannak a dolgaink ilyen téren, és tényleg mindig jól érezzük magunkat, de most ez a kell és muszáj dolog engem nagyon megviselt...
feladatnak éltem meg amit teljesíteni kell, így rá is nyomta ez a tudat a bélyegét erre a hónapra.
Így ha az volt a peteérés napja, akkor nekünk ez a hónap sem sikerül.
Nekem is pont iylen volt amit mondasz.
De éppen hogy egy kis én inkább narancsságásnak mondanám pötty de utána semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!