Georgina201995 kérdése:
Lehetett már ovulációm?
Figyelt kérdés
Babát tervezünk Férjemmel.Első hónapunk próbálkozás téren. Április 17-én kezdődött a menstruációm. 23-án csináltam Ovulációs tesztet, ahol kicsit erősebb volt a második csík. Azóta minden nap csinálok tesztet és hol erősebb, hol halványabb, de teljesen pozitív még nem volt. 7 napja tesztelek folyamatosan. Lehetséges, hogy egyből menstruáció után lett volna ovulációm? Vagy próbálkozik még? Ha lett volna akkor ennyi idő alatt már nem kellene két csíkosnak lennie nem? Sose csináltam tesztet előtte, mivel nem terveztük a babát. Ilyen sokat kellene tesztelni egy hónapba?2020. ápr. 29. 14:21
1/1 anonim válasza:
Teljesen felesleges így ráparázni. Nem kell tesztelgetni, tök felesleges. A spermiumok napokig életképesek. Legyetek együtt amennyi jól esik, majd jön a baba.
Ezzel a hozzáállással csak annyit fogsz elérni, hogy egy gépies maszlag lesz az egész, a stresszelés miatt meg az életben nem esel teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!