Mikor lehetett az ovulációm? Hőgörbe lent
Hat igy nehéz h nem vezetted végig de vagy elotte volt vagy kesobb lesz... mert ebbol semmi sem utal ovura. Max ha a 10.napon volt a tuszorepedesed. Amikor elso nap merted
Itt az én hőm hátha segít
Igen tudom hogy hiányos mert későn jutott eszembe hogy elkezdjem mérni a hőmet :/ :(
De a nyákom szerint már szerintem megvolt az ovum..amikor elkezdtem mérni a hőmet akkor még száraz voltam,utána volt nyák,de az a hőgörbén fel is van tüntetve hogy melyik nap hogy alakult.
Szerintem vagy 26-án vagy 27-én lehetett.
Ertem akkor sztem nyák korul lehetett :/
De majd kiderul , aztan legkozelebb merd végig vagy ovutesztelj
Amugy nekem eletemben 2x volt ojasfeherjes nyákom es nem abban a kettoben fogantak a gyerekeim.:)
A nyák a legkevésbé objektív mutatója a tüszőrepedésnek. Egyébként az általad jelölt nyákok nem tipikus ovus nyákok. Tüszőrepedés közeledtét víztiszta, nyers tojásfehérje-szerű, 5-10 centire kinyújtható (bocsi...) nyák jelez, de hangsúlyozom, sokaknak nincs ilyen, mégis van ovukáció. (Én pl. most ovus nyák nélkül lettem kétpetéjű ikerterhes, két tüsző érett meg). Röviden: nyákra ne alapozz.
Mérd tovább a hőt és 5-10 nap múlva mutasd meg a görbédet újra.
#1 voltam
Köszönöm a válaszaitokat :)
Rendben 1#-es,mindenképp megmutatom,ugyan ez alatt a kérdés alatt feltöltöm újra majd a görbém :)
Tojásfehérjeszerű nyákom nemigazán volt egyébként,viszont ez a nagyon sűrű,tapadós nyákom annál inkább volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!