Folyamatos vetélések. Mit tegyek?
Sziasztok!
Egy éve próbálkozunk. Mindig elsőre össze jött, amikor élesbe együtt voltunk. Ez kétszer fordult elő, az első vetélés lett. Most megint össze jött, de itthon fekszek fenyegető vetéléssel. Magnéziumot és rutascorbint ajánlottak. Barnázgatok olykor. Reggel nagyobb folt volt, most kisebb. Korai szakaszba vagyok, így nem sok reményt látok :( ez után többet nem szeretnék próbálkozni. Belefáradtam.
31N
Esetleg, ha itt kérnél tanácsot:
Menj el egy maganlaborba es nezesd meg a szintjét!
Nekem sem akartak adni, aztan amikor vittem az alacsony eredmenyt, max dozist irtak fel egyből.
Ez nem folyamatos vetélés, hanem egy vetélés, meg 1 fenyegető. Valószínűleg a progeszteron meg is oldaná a dolgot. De legalábbis, még nem találtátok meg, hogy miért nem tudja fenntartani a szervezeted a terhességet.
Fájdalmas dolog ez lelkileg, de nem kell így összezuhanni, nem biztos, hogy elmegy ez a baba is. Ha ennyibe belefáradsz, akkor, már ne is haragudj, de egy újszülött mellett nagyon nagy bajban leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!