Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 34 felettiek hogy viselitek a...

34 felettiek hogy viselitek a sikertelenséget?

Figyelt kérdés

Mi már lassan egy éve próbálkozunk(azt hiszem következő hónapban lesz egy éve), és most úgy néz ki ez a hónap sem sikerült.

Úgy érzem, ha nem lennék 34 akkor nem aggódnék, de így egyre jobban stresszelek..

Plusz rajtam van az a nyomás, amit mindenhol hangoztatnak , meg mondogatnak, hogy már öreg vagyok stb stb...

Van aki nem stresszel rá a korára a társadalmi nyomás ellenére??? :(

Kicsit el vagyok keseredve..

2020. máj. 7. 09:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És mi volt a gond nálatok ha megkérdezhetem?
2020. máj. 18. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogy vagy, Kérdező? Sikerült azóta?
2020. szept. 16. 18:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem nem sajnos..vagy nem sajnos, nem tudom már.

Most már tényleg úgy vagyok vele, hogy majd jön ha eljön az ideje.

Meddőségit félretesszük, majd max jövőre 35 évesen elkezdjük.

Addig meg hátha összejön magától..:)

És te aki kérded?

Gondolom téged is érint akkor a téma..

2020. szept. 16. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:

#10 vagyok, igen én érdeklődtem. Mi még nem kezdtünk bele a kezelésekbe, de most van vmi remény, hogy talán ez a hónap sikeres. Majd jövő héten kiderül. De már nem is merem beleélni magam semmibe.

Nálatok lehet tudni a sikertelenség okát, voltatok már kivizsgáláson?

2020. szept. 16. 22:10
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem voltunk..még várunk , mert a covid miatt nem maradt több szabadnapom.

Mindet ki kellett venni, pedig erre a célra akartam félretenni idén..dehát jött a covid és ennek az évnek lőttek ebből a szempontból.

Minket nem engednek el sehova munkából főleg nem meddőségi központba, mert anno ez miatt rágott be a főnök és azt mondta , hogy akkor mostantól akinek kell valami az szabadnapot vesz ki...(sajnos még táppénzre sem mehetünk, hanem szabadnapot kellett kivenni)..

Hát ez van...:)

Ha addig összejön jó, ha nem akkor majd jövőre..

Sajnos most nem is ez a legnagyobb problémám, már nem is érdekel annyira az egész.

2020. szept. 17. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!