Hogy viselitek, hogy körülöttetek mindenki terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sajnos egyéb betegségek miatt nem jön össze a baba :( a baráti, ismerős társaságomba pedig mindenki vagy szült vagy most jelentgeti be, hogy terhes, és olyan nehezen viselem. Persze örülök nekik, de közben fáj, hogy én ezt ki tudja valaha át élhetem-e. Nekem az életben minden terület tele vokt akadállyal nehézséggel. Már nagyon megvisel ez :(
31/N
2019. dec. 19. 21:19
1/45 anonim válasza:
Én sajnos nehezen. De úgy is hogy már van egy kislányom, csak ugye akartunk tesót. 6 hónap sikertelenség után elmentem orvoshoz aki közölte hogy valószínű hogy nem is lesz már :(
2/45 anonim válasza:
Ugyan ez van velem is...az ember szive bele tud szakadni, mikor sorra jelentik be a környezetben, de még távoli ismerősök is.
3/45 anonim válasza:
Kedves első, megkérdezhetem mi a probléma nálatok, hogy így kijelentette a doki?
4/45 anonim válasza:
Nekünk terheseknek pedig baromi nehéz rátok tekintettel lenni, mert tudjuk hogy így gondolkodtok rólunk. Pedig sokan közülünk nagyon vigyáz, ne bántson benneteket és sokszor visszafogjuk előttetek a boldogságunkat, nehogy szrul érezzétek magatokat... :/ ennek ellenére mégis sajnos vannak ilyen kiírások. :/
5/45 anonim válasza:
Szerencsére jól viseltem (a férjem is), volt B tervünk (örökbefogadás), ha a lombik ne sikerülne, ez eléggé megnyugtató volt. Plusz én mindig azt mondogattam magamnak, hogy “minden gyerek áldás”.
6/45 anonim válasza:
Kedves 4-es! Ez egy olyan dolog, hogy akarva akaratlanul fáj,(és szerintem nagyon ritka akinek ebszolút nem szorul el a szíve x év sikertelenség után ha meglát egy pocakos kismamát) és nem titeket utálunk és "sajnáljuk tőletek a babát", hanem magunkat sajnáljuk, hogy nekünk miért nem lehet?
7/45 anonim válasza:
Én is így voltam, nagyon nehezen akart összejönni a baba, s közben a munkahelyemen és az ismeretségi körömben sorra jelentették be, hogy terhesek. Nagyon fájt és rosszul esett. De nem akartam ezt kifelé mutatni, de az még nehezebb volt, hogy megjátszam magam.
8/45 anonim válasza:
Azt mondta hogy konkrétan úgy néz az ultrahangon petefészek mint akinek sose lehet gyereke.. Le döbbenetem mert már ugye van egy, de azt mondta ne reménykedjek..
9/45 anonim válasza:
Cseréljünk! Én a lelkemet odaadnám egy nyugodt éjszakáért, te meg babázhatsz.
10/45 anonim válasza:
Amikor 1,5 év utan végre terhes lettem, es elvetéltem.... es a noverem bejelentette hogy terhes.... örültem vele, de utána félre vonultam, össze törtem es zokogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!