Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valaki megnyugtatna? Nagyon...

Valaki megnyugtatna? Nagyon szomorú vagyok.

Figyelt kérdés

A férjem nagyon megalázott.

Szeretnék már nagyon babát, iszonyatosan vágyom rá, párom is mondta hogy szeretne. Megtudtuk a családba egy baba érkezését de nem tudtam örülni. 😔 felre vonultam mért majdnem elsírtam magam elöttük. A párom mérges lett rám hogy leégetem. Elmondtam neki hogy ez most nagyon fáj nekem nem tudok mit csinálni. (Vannak egyéb teherbeeségi nehézségeim ami kezelés alatt ál)

Erre azzal probál vigasztalni hogy miért tök jó lesz hogy majd babázhatunk amig nekunk nem jon. 1. Nem erre szamitottam hogy majd azzal fog vigasztani hogy mas gyereket szeretgessem. 2 kiakadtam, hogy en ugy erzem belepusztulok ebbe most.

Es hogy nekem o a problemam mert nem egyertelmuen viselkedik egyszer aztmondj akar maskor meg ellene beszel.

Erre aztmondta de lesz gyerekunk de hogy nekem voros a fejem az irigysegtol es hogy milyen ciki hogy en eljottem ( utana kimentem miutan sirtam es osszszedtem magam kedves voltam beszelgettem veluk. ) es hogy en ezt az egom miatt csinalom, nem erdekli hogy mi a bajom( csunya szavakkal) keressek akkor egy gazdag palit es szuljek neki gyereket.

Kikeszultem. Kb ugy beszelt rolam ezzel a vodos a fejem az irigyseg dumaval mintha en nem is lennek no, nem is szamitanak az erzeseim.pedig mar egy eve is sirtam ez miatt hogy babat szeretnem nagyon fellamgoltak bennem az erzesek es akkor meg nem is volt itt az ideje nem terveztunk babat. Szoval ez nekem nem irigysegbol fakad egyszeruen csak felek mi lesz ha nekem nem lesz soha.

Mit csinaljak nem tudom abba hagyni a sirast? Nagyon elgondolkoztam hogy egyatalan van e ertelme ezzel az emberrel terveznem ha ennyire nem kepes megerteni evek utan sem? Pedig en egy oszinte ember vagyok mindig elmondom hogy mi bant.

2020. máj. 2. 18:15
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Egyebkent a kismama meselte hogy minden erteke szar volt. Az orvosok is aztmondtak nagyon bele kene huznia ha egyalzalan akar. Pedig meg fiatal! Ivott teakat es igy is sikerult 😊
2020. máj. 2. 19:01
 22/52 anonim ***** válasza:
59%

Ez hiszti. A férjed bunkón reagálta le, de attól ez még hiszti.

Próbálkozzatok normálisan egy évig, aztán hanem sikerül, majd lehet tovább menni. De ez a drámázás, hogy jajj, neked milyen rossz, ez semmit nem visz előre.

A kismamának meg nem panaszkodni, hanem gratulálni kell.

2020. máj. 2. 19:28
 23/52 A kérdező kommentje:

Szerintem olvasd el a valaszaim is ne csak a kerdest. Senki nem panaszkodott neki beszelgettunk es megkerdezte.

Es ha hiszti akkor meg mivan? Nem ez a lenyeg.

2020. máj. 2. 19:33
 24/52 anonim ***** válasza:
35%
De-de kérdező, ez a lényeg. A hiszti, mivel a férjed is erre ugrott, a viselkedésed váltotta ki a problémát. Érj kicsit fejben még, és ne keseregj tovább.
2020. máj. 2. 19:38
 25/52 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem csak az tud igazán megérteni, aki volt már hasonló helyzetben. Ha én sem lettem volna, valószínűleg én is azt mondanám, mint néhányan, hogy ez hiszti és túl érzékeny vagy. Én is sokat vártam, mire összejött a baba, több egészségügyi problémám is volt. Ráadásul már nem vagyok 20 éves, hogy majd ráérek. De csak sorra jöttek a sikertelen hónapok, közben egyre többen jelentették be a környezetemben, hogy babát várnak. Hasonlóképpen reagáltam, mint te. Mondjuk ennyire nem voltam drasztikus, de ha a rokonságban vagy közeli barátok közt lett volna kismama, lehet én is így viselkedtem volna. A férjedtől ez nem volt szép húzás, de szerintem adj időt magatoknak, a kapcsolatotoknak még.
2020. máj. 2. 19:39
 26/52 anonim ***** válasza:
64%

Nem. Olyan helyzetben tényleg nem voltam, hogy gyereket akarok, de mégse próbálkozunk. Mi két évig próbálkoztunk, mire kiderült, hogy pajzsmirigy daganatom van. Mégis minden kismamának tudtam gratulálni, és nem kellett félrevonulnom bőgni.

Mert neked csak ez volt a célod, hogy te legyél a középpontban.

2020. máj. 2. 19:44
 27/52 A kérdező kommentje:

Utolso ne haragudj de ne magadbol indulj ki. Szerintem ilyen helyzetbe azt kivannad hogy bar ott se lennel nem hogy mindenki rad figyeljen.

Tudtam gratulalni es utana oszinten erdeklodni es oszinten elmondani hogy miert kellett kicsit felre mennem. 😊

Nem vagyok irigy, egy csaladtagom fog erkezni hogy is lehetnek ra irigy?

Le sokkolt es megijesztett de mar jobban vagyok. Koszi a kerdesed!

2020. máj. 2. 19:48
 28/52 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kérdező!

Én ugyanezt átéltem az exférjemmel 25 évesen. Körülöttem mindenki terhes lett, a nővére, 2 kollégájának felesége is, én barátnőm stb.

Hát én is így éreztem! És rengetegszer problémáztam neki, de csak mikor megjött, hogy már megint nem sikerült, biztos baj van velem pedig soha nem szedtem fogamzásgátlót stb.

Ő is ilyen ingerülten reagált, sokszor el is ment a kedve az egésztől, mit hisztizek.. Végül 8 hónap után sikerült.

2 éve szétváltak útjaink, az új párommal is szeretnénk egy közöset. Most sokkal több okom lenne elkeseredni, mert ketyeg az idő mindkettőnk részéről, de tanulva az előző esetből, magamban tartom :(

A mostani párom nagyon megértő pedig,de nem akarom, hogy elege legyen. Mi csak hétvégén tudunk együtt lenni a munkája miatt, ráadásul ő ezt az évet adta az utolsó esélynek, utána nem akar próbálkozni már a kora miatt. Így minden hónapban meghalok valahol belül, de csak némán szenvedek, ordítani lenne kedvem. De csak a maradék lehetőségtől is elvenném az esélyt 😢

Bocsi, ha hosszúra sikeredett, teljesen megértelek, hogy így érzel. A pasik meg sajnos így reagálnak, bennük sosem lesznek anyai érzések, ezt el kell fogadni.

Drukkolok, hogy mihamarabb összejöjjön nálatok is a pici! 😊

2020. máj. 2. 19:50
 29/52 A kérdező kommentje:

Erre azt tudom mondani hogy nem minden ember egyforma azert mert te letudtad magadba rendezni attol meg masnak nem muszaj. Masnak lehet 100x jobban faj az amire te a fejedet se rendited. Nem vagyunk egyformak es ezert a masikat elitelni nagyon erzeketlen dolog.

En igy reagaltam le bennem ez zajlott le. Erzekeny tipus vagyok.

Nem vagyok megjatszos tipus nem is tudnam eloadni hogy jol vagyok mikozbe nem. Ez van en ilyen vagyok.

2020. máj. 2. 19:51
 30/52 A kérdező kommentje:
28. Drukkolok en is neked! ❤️
2020. máj. 2. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!