Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A párommal kisbabát szeretnénk...

A párommal kisbabát szeretnénk, elkezdtem szedni a trimeszter 1 jód mentes változatát okozhat menszesz után vérzést?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám h ebben a hónapban viszonylag kevés menszeszem volt utána kezdten el szedni kb most egy hete ,de újra barnás folyásom lett pár napja ,ma meg kicsit pecsételő vérzés is ,az lenne a kérdésem h okozhatja ezt a vitamin vagy volt már valakinek hasonló? Soha nem tapasztaltam még ilyet és nem tudom mire gondoljak
2020. ápr. 27. 08:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggodj :) lehet hogy epp csak kicsit stresszesebbek vagytok. Azt mondjak akkor lassabban jon ossze. Kivanom hogy minel hamarabb babazzatok :))
2020. ápr. 27. 13:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én aķinek ajánlottam az inofolicot,mindenki terhes lett 2 honapon belul.Folsavat tartalmaz meg még mást is.A dokim azt monda csodaszer.A párom is szedett vitamint,a tiéd szed?Miota probálkoztok?
2020. ápr. 27. 14:15
 13/17 A kérdező kommentje:

Egyelőre a párom nem szed semmit

Intenzívebben december óta de előtte sem védekeztunk már bár akkor csak hétvégente találkoztunk ,az idén költöztunk össze

Tavaly igazából arra fogtam h nem sokat vagyunk egyutt 😅

És ez gyógyszertárba kapható ?

2020. ápr. 27. 14:45
 14/17 A kérdező kommentje:

11 -es köszönöm:)

Hát igazából engem stresszel inkább jobban bár a párom 37 éves ő is úgy van velw h ideje lenne már😄

2020. ápr. 27. 14:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárba drágább.Én rendeltem.Tavaly még 15 volt a kettő.Belinkelem neked :)

[link]

2020. ápr. 27. 16:34
 16/17 anonim ***** válasza:
A párodnak is érdemes inni a vitamint.Most felment az ára de így a kettő jobban megéri.A gyógyszertárba mikor kérdeztem csak az inofolic volt 14 ezer.Úgyhogy még igy is megéri.
2020. ápr. 27. 16:36
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszön szépen

Kipróbálom mindenképpen

Lwtt egy kis problema

Ma reggelre már vér folyt nem tudom mi lehet 😕

De nem is fáj sehol nincsenek mensi görcseim meg semmi😟

Mikor felkelrem az ágyból🙁

2020. ápr. 28. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!