Valeofert vagy Trimeszter men a jobb?
Énis ki lettem vizsgálva, nálam is van gond, de a páromat is szeretnénk "rendbe tenni".
Férjemnek alacsony a spermaszáma, 2 orvostól 2 akánlatot kaptunk ( a fent említett 2 gyógyszert).
Vagy a 2 szedheti együtt is?
Illetve valamelyik mellett a Folandrolt ihatja?
Melyik gyógyszert ajánljátok? Melyikről van tapasztalat?
egy 4 éve babára vágyó pár
Kedves Kérdező,
Szerintem vagy az egyiket vagy a másikat szedje. Mellette mehet a Folandrol.
Párom Trimeszter Men-t szed második hónapja meg Maca kapszulát.. Majd most kiderül használt-e :)
Már a töke kivan vele, mert azért elég nagy darabok és 4 db-ot kell bevenni belőle egy nap, 2-t szed reggel a Trimeszterből is meg a Macából is meg 2-t este :D
Lassan kezd hatni, meglátjuk, jókat olvastam róla.. :)
Trimeszterből a terhes vitamin is nagyon jó, biztos a férfiaknak való is.
A Maca kapszula vagy por is nagyon jó, plusz egy szavazat arra is, abból én port ittam, gyümölcslében elkeverve, a női hormonrendszernek is nagyon jót tesz, meg férfiaknak is.
Illetve persze sok vitamin, egészséges életmód.:)
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
A maca port már meg is rendeltem, meglátjuk, hogy válik be legalább egyikünknek :)
A Biotech USA multivitamin for men-el szemezek még, azt néztem, az mintha hasonló lenne a Valeoferthez
Milyen lett a párod eredménye végül? Sikerült a baba azóta?
Szintén 4 éve próbálkozunk és páromnak sok a spermája csak lassan vagy nem mozognak :(
Szia!
Sajnos nem változott azóta sem semmi. Az eredményei nem javultak, baba sem sikerült azóta sem.
Sajnos egyelőre én sem vagyok “rendben” teljesen. Lombikra készülünk, de valószínűleg jövőre
Nagyon sajnálom! :(
Huu... jövőre? Betegség miatt?
Nekünk 3 inszem után most volt az első lombik, de sajnos nem sikerült. Egy embriót kértem vissza, de 3 hónap múlva inkább kettőt, hátha.... :(
A doki mondta, hogy addigra talan nagyjabol helyrepakol, mert igy valoszinuleg nem sikerulne, vagy veteles lenne.
Sok sikert kivanok nektek, biztosan sikerulni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!