Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valeofert vagy Trimeszter men...

Valeofert vagy Trimeszter men a jobb?

Figyelt kérdés

Énis ki lettem vizsgálva, nálam is van gond, de a páromat is szeretnénk "rendbe tenni".

Férjemnek alacsony a spermaszáma, 2 orvostól 2 akánlatot kaptunk ( a fent említett 2 gyógyszert).

Vagy a 2 szedheti együtt is?

Illetve valamelyik mellett a Folandrolt ihatja?

Melyik gyógyszert ajánljátok? Melyikről van tapasztalat?

egy 4 éve babára vágyó pár

2020. ápr. 21. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,

Szerintem vagy az egyiket vagy a másikat szedje. Mellette mehet a Folandrol.

Párom Trimeszter Men-t szed második hónapja meg Maca kapszulát.. Majd most kiderül használt-e :)

Már a töke kivan vele, mert azért elég nagy darabok és 4 db-ot kell bevenni belőle egy nap, 2-t szed reggel a Trimeszterből is meg a Macából is meg 2-t este :D

Lassan kezd hatni, meglátjuk, jókat olvastam róla.. :)

2020. ápr. 21. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Trimeszterből a terhes vitamin is nagyon jó, biztos a férfiaknak való is.

A Maca kapszula vagy por is nagyon jó, plusz egy szavazat arra is, abból én port ittam, gyümölcslében elkeverve, a női hormonrendszernek is nagyon jót tesz, meg férfiaknak is.

Illetve persze sok vitamin, egészséges életmód.:)

2020. ápr. 21. 19:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! :)

A maca port már meg is rendeltem, meglátjuk, hogy válik be legalább egyikünknek :)

A Biotech USA multivitamin for men-el szemezek még, azt néztem, az mintha hasonló lenne a Valeoferthez

2020. ápr. 21. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon bio íze van, arra készüljetek, de simán megszokható. :) Nagyon jót tesz a hormonrendszereteknek, és majd ne csodálkozz, ha a férjed többször megkíván, mint előtte. ;)
2020. ápr. 21. 23:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Milyen lett a párod eredménye végül? Sikerült a baba azóta?

Szintén 4 éve próbálkozunk és páromnak sok a spermája csak lassan vagy nem mozognak :(

2021. febr. 13. 12:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnos nem változott azóta sem semmi. Az eredményei nem javultak, baba sem sikerült azóta sem.

Sajnos egyelőre én sem vagyok “rendben” teljesen. Lombikra készülünk, de valószínűleg jövőre

2021. febr. 13. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! :(

Huu... jövőre? Betegség miatt?

Nekünk 3 inszem után most volt az első lombik, de sajnos nem sikerült. Egy embriót kértem vissza, de 3 hónap múlva inkább kettőt, hátha.... :(

2021. febr. 13. 22:40
 8/8 A kérdező kommentje:

A doki mondta, hogy addigra talan nagyjabol helyrepakol, mert igy valoszinuleg nem sikerulne, vagy veteles lenne.

Sok sikert kivanok nektek, biztosan sikerulni fog! :)

2021. febr. 16. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!