A párommal kisbabát szeretnénk, elkezdtem szedni a trimeszter 1 jód mentes változatát okozhat menszesz után vérzést?
4essel egyetertek. Nekem terhesvitaminra mondta az orvos hogy attol semmi bajom nem lehet. Na a femibiontol egesz testen megjeleno viszketesem lett es ugy felteltem vizzel hogy nem fertem a ruhaimba. Mindez par nap szedes utan.
En ezert el is hagytam, nem kiserletezem. En most terhesen sem szedek vitaminkomplexet, hanem kulon szedek c vitamint, magneziumot, folsavat, d vitamint. Alkalmankent cinket es calciumot.
Minden szervezet mas, ami nekem jo a masiknak lehet rossz. Ki kell tapasztalni.
Olvastam én is róla h fejfájást okozott sokaknál ,rosszul nem voltam tőle csak görcsölt a hasam menszesz után ilyen szurkáló érzés volt majd barna folyás ma meg már egy tampont is tettem
De ma már nem vettem be ezt a vitamint csak a C vitamint ,párnapig hanyagolom a trimesztert
Folsavat mindenkepp szedj, az a legfontosabb babatervezeskor es terhesseg alatt.
Oszinten megmondom nekunk igy, lett baba: nem homeroztem azt sem tudom hogy kell. Nagyjabol belottem a peteeresemet ami szerintem penzeki nap volt. Keddtol hetfoig a parommal minden este osszebujtunk. Nagyon faraszto volt a vegen :DDD de bejott elsore :)
Gratulálok hozzá:)
Éj sem hőmérőzök ,naptáram van letöltve
Meg álltalában megérzem a peteérésem
Az összebújással sincs baj😅
Csak most ez egy kicsit bezavart igazából ijesztő volt számomrs mert soha nem volt ilyen 27 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!