Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki nem várja mensit jővőhétre?

Ki nem várja mensit jővőhétre?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 20:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Igen, mi a koronavírus idejére szeretnénk direkt. Mire a baba megszületne már nem lenne ez a bolondulás. Vagy ha igen, akkor mindegy, mert együtt kell élnünk ezzel a vírussal. Nem veszélyesebb kismamákra, kisbabákra mint más vírus. És nekünk nem az első hónapunk, hiába várunk még egy évet. Nem jön össze egyből..
2020. ápr. 22. 08:24
 22/32 A kérdező kommentje:

Én sem tartok a Korona vírustol! Igazából nem vagyok teljesen rá feszül e a babára, próbálom követni a napokat mikor kell bele adni mindent, de hát nem mindig jön össze :) következő hónaptól már bele vágunk. Bár már nagyon várom h vége legyen ennek a virusnak. Jó lenne elmenni azért a dokimhoz :)

Még ma sem jött meg.. :) Nincs semmi elője jele sem.

2020. ápr. 23. 19:07
 23/32 anonim ***** válasza:
Kérdező akkor holnap csinálhatsz már egy tesztet szerintem 😊 én vagyok az aki vasárnapra nem várja. Ma elkezdett fájni a derekam és a bimbom érzékeny napok óta. Ebből bármi lehet. Tapasztalatom az h ha mensi előtt 1-2 nappal barnazok akkor azt a hónapot elengedhetem. Még nem barnazom bár van még 3 napom
2020. ápr. 23. 19:18
 24/32 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Csináltál tesztet?

Én mindig jó érzéssel olvasom ezeket a kérdéseket, előjönnek az emlékeim, amikor én voltam ilyen helyzetben 2 éve. Még ha meg is jött, akkor is olyan izgalmas volt, a várakozással teli izgalom kedves volt.

2020. ápr. 24. 07:46
 25/32 balkalolka ***** válasza:
0%
Én (45F)
2020. ápr. 24. 10:51
 26/32 A kérdező kommentje:

Ma fájt a hasam

Egész nap tevékenykenykedtem. Sütöttem főztem, takarítottam.. Pörögtem ezerrel 🥳🥳🥳 Holnap tudok elmenni tesztet venni 🤐

2020. ápr. 24. 17:45
 27/32 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Csináltál tesztet? Mi lett az eredmény?
2020. ápr. 25. 11:59
 28/32 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így vagyok, hétfőre nem várom. Pici barna pecsételés de tényleg minimális, alhasi görcsök NÉHA, ma olyan voltam mint akit kiütöttek... Pedig nem dolgoztam sokat... Pont középidőben voltunk együtt, remélem hogy összejön végre..... :)
2020. ápr. 25. 16:52
 29/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok bocsi hogy eltüntem

[link]

2020. máj. 1. 07:19
 30/32 A kérdező kommentje:
2020. máj. 1. 07:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!