Nem mindenki mondja el az ismerősinek meg mindenkinek, hogy próbálkoznak és gondoom itt tudják sokan kiélni magukat, találni embereket akik hasonló cipőben vannak, mivel ezeket a dolgokat nagy valószínűsséggel csak azok érthetik meg akik ugyanebben vannak mint most a kedves kérdező..:D:)
Nekem amúgy most múlott el és most eldöntöttem mindent beleadunk mert már 10 hónapja semmi, és valamit nem jól csinéltunk eddig úgy látszik.
2020. ápr. 18. 22:02
3/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló szurkolok nektek tiszta szívből 🤗
2020. ápr. 18. 22:13
4/32 anonim válasza:
A lényeg, ne szexeljetek minden nap, kell a minőségi sperma a babához :).
2020. ápr. 18. 22:27
5/32 anonim válasza:
En anno beléptem egy ilyen beszélgetésbe kettes. A lehangoló az, hogy nekem sikerült akkor a baba a többieknek azóta sem. Az enyém már meg is született, 2,5 honapos lesz. Pedig úgy drukkoltam a csajoknak. Van aki már elvesztette a babát, van akinek össze se jött. Kicsit tartják egymásban a lelket a csajok. Ennyi az értelme.
2020. ápr. 18. 23:08
6/32 anonim válasza:
2 naponta szex, ennyi a titok. :) persze, sok más is állhat a dolog mögött, ezzel tisztában vagyok, de én egy pillanatig nem stresszeltem, nem számolgattam, nem tesztelgettem, csak 2 naponta együtt voltunk. 3 hónap alatt össze is jött.
Én sem mertem amúgy senkivel megosztani előre, szóval megértem, ha valakivel beszélgetnének a leendő kismamák. Még most is alig tudja valaki, pedig 12 hetes vagyok.
2020. ápr. 18. 23:40
7/32 anonim válasza:
Hétfőre nem várom. De már nagyon fáj a hasam :(
2020. ápr. 19. 02:02
8/32 anonim válasza:
Én pont egy hét múlva vasárnapra nem várom 😊 7 hónapja próbálkozunk
2020. ápr. 19. 18:16
9/32 A kérdező kommentje:
Sok sikert kívánok mindenkinek 🥳🥳
2020. ápr. 19. 21:41
10/32 anonim válasza:
Nekem 5 héten keresztül mindennap megvolt szóval nem várom. #pcos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!