Hétfőn töltöttem a 18 hetet! Nem nagyon érzek mozgást, nem igazán látom hogy nőtt volna a hasam! Jövőhétre van időpontom az ultrahangra! Első babám lessz! Ti mikor éreztétek a mozgását? Mikor vettétek észre hogy nőtt a hasatok?
Tankönyv szerint az első babások csak a 20. hét után érzik először a magzatmozgást :) Ez persze egyéni, van, aki már előbb érzi, de te még bőven benne vagy a normálisban ;)
A hasnövekedés is teljesen egyéni, ki mennyire puffad, hogyan terül el a has, a nő vékony, vagy van rajta fognivaló, ez mind befolyásolja! Majd megnő :)
Szia, szerintem ne aggódj... nekem is első baba es rendszeresen és határozottan a 23-25.hettol éreztem csak, pedig uh-n mindig láttam mozogni.
Kb. 20.-tol voltak kisebb mozgások.
34 hkm
31 hetes vagyok az első babámmal. Én 23. héten éreztem, hogy ez biztosan ő az és a hasam körülbelül csak a 26. hét után kezdett el gömbölyödni.
Mára szép kerek lett és néha a fiam ki akar jönni hol az oldalamon, hol a köldökömön.
SEMMIKÉPP SEM KELL AGGÓDNOD! :)
Kereken a 17.betöltött héten éreztem először.😍 A pocak gömbölyödés alkat függő, genetika függő de én a 20.héten már nem tudtam volna letagadni( persze kis termetű vagyok, jobban látszik minden változás-,tesóm szerint)
De a fent válaszolók véleményét adom, nem vagy lekésve semmiről.A 30. Hét körül már te fogod kérni a babád hogy ne rosszalkodjon annyit,és hagyjon egy kicsit pihenni!😊
Boldog babavárást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!