Pozitiv Lh Teszt?

Figyelt kérdés

[link]

Az utolsó előtti a ma reggeli, az utolsó pedig a ma esti vizeletből van. Az első 3 pedig az elmúlt hétről. Szerintetek lesz ovulàcióm? És ha igen, akkor mikor kell együtt lenni?

2020. ápr. 4. 22:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem pozi egyik teszted sem. Olyan fura, hogy napokig szinte -tök egyforma erősségűek
2020. ápr. 11. 00:04
 22/33 A kérdező kommentje:

Ma vagyok a ciklusom

26. napján és a reggeli terhessegi tesztem negatív. Nem tudom mikor kellene megjönnie, azóta vettem egy kéttizedes hőmérőt, és 5 percig mérem csipogás után sokkal tovább, 36,37 lett az ébredésim. Két napja napközben felmegy 37-re és érzem hogy melegedek el, álmos vagyok és iszonyú migrén gyötör. Ebből már nem lesz baba, max valami influenza

2020. ápr. 11. 07:46
 23/33 anonim ***** válasza:
Ha április 4.én volt ovud, akkor ne is várd, hogy pozi legyen a teszt, még valószínű be sem ágyazódott az a baba. Ha tényleg 4.én ovuláltál akkor április 18.a körülre ne várd, mert 14 nap a luteális fázis. (+-1,2nap)
2020. ápr. 11. 13:17
 24/33 anonim ***** válasza:

[link]

Utolsó vagyok. Nekem április 5.én lett pozi az ovu tesztem. A ciklusom 25! Napján. Pedig szabályos 28 napos ciklusaim vannak, de ez az első éles hónapunk, úgyhogy valószínű, hogy ez, meg az izgalom kicsit bekavart a ciklusomba. Úgyhogy én 19.-re nem várom. Egyébként ajánlom neked a facelle ovu tesztet, nagyon pontos, megbízható. Több ovu tesztet kipróbáltam, a facelle messze a legjobb. 17. Én tesztelek először egy érzékeny teszttel.

2020. ápr. 11. 13:24
 25/33 anonim ***** válasza:

[link]

Bocsi, az előző link nem jó. Hátha ez jó lesz.

2020. ápr. 11. 13:27
 26/33 anonim ***** válasza:
54%
Ezen is halványabb a második vonal amúgy. Meg én nem is lennék nyugodt ezzel a kései ovuval, mert nem jelez semmi jót. Majd gyere vissza, meséld el, mi lett. Szerintem meg fog jönni rendes időben. De azért drukkolok.
2020. ápr. 11. 13:48
 27/33 anonim ***** válasza:
Utolsó. Miért baj a kései ovu? Nem értelek. Mindegy mikor van ovu, a luteális fázis ami ovu után van, állandó. Tehát nem fog ovu után rá 4-5 napra megjönni. 12-14 nap meg bőven elég arra, hogy megtapadjon az a petesejt. Van már 3 gyerekem mind 3 hamar azaz az első-masodik hónapban összejött. Megírom 10 nap múlva kb, hogy a 4. Babám is ilyen hamar összejött e.
2020. ápr. 11. 14:49
 28/33 A kérdező kommentje:

Szerintetek az aprilis 4-i tesztem az pozitivnak mondható?

Nem tudom eldönteni:( azt sem tudom mikor kellene nemvàrjam. Minden együttletünk utàn 14 nappal tesztelek, de a mai is negatív. Még jelentkezek, ha történt valami előrelépés, meg közben ovutesztet is végzek, azt is feltöltöm:)

2020. ápr. 11. 16:23
 29/33 A kérdező kommentje:
Amúgy lehet hogy menopauzás értékeim vannak a petefészek kimerülés miatt, és egész hónapban ugyanolyan értékben magas az LH-m.. erre gondolok:( elég szomorú, csak 30 éves vagyok. Babànk nincs:( 5 éve próbálkozunk:((
2020. ápr. 11. 16:26
 30/33 anonim ***** válasza:

Szerintem nem volt ovud (még).

En tovabbra is azt mondom, ha vége ennek a koronavirus-mizerianak keressetek fel egy masik meddosegi kozpontot, ezer fele szerrel oehet stimulalni, attól, mert egy nem használt, 0,4-es amh-val igen is kell tudni petesejtet nyerni.

2020. ápr. 11. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!