Pozitiv Lh Teszt?
Figyelt kérdés
Az utolsó előtti a ma reggeli, az utolsó pedig a ma esti vizeletből van. Az első 3 pedig az elmúlt hétről. Szerintetek lesz ovulàcióm? És ha igen, akkor mikor kell együtt lenni?
2020. ápr. 4. 22:27
1/33 A kérdező kommentje:
Ja ès ma reggel 2- 3 tizeddel nagyobb volt a hőm, mint tegnap és úgy áltagosan az elmúlt 2 hétben. (36,2 a 35,9 hez kepest szájból)
2020. ápr. 4. 22:31
2/33 anonim válasza:
Tegnap remélem voltatok együtt, meg ma. Ma már negatívnak kellene lennie, és akkor van ovu.
Amúgy 5 tesztet sorolsz fel, de csak 4 van a képen. De mindegy.
3/33 A kérdező kommentje:
Koszi:) elírtam, 4 van valóban. Mindjàrt teszek fel képet a mai LH-ról is. A ma reggeli hőm ugyanakkora volt mint a ciklus elejétől volt tegnapig, vagyis 35.8. Tegnap reggel lett 36,2 de ismetlem magam, mara megint 35.8 Ez mit jelent?
2020. ápr. 5. 14:04
4/33 anonim válasza:
Elvileg tegnap vagy ma ovulaltal. Hogy all a hod?
5/33 A kérdező kommentje:
Ma reggel is 35,8 lett a hőm. Nem értem. 2 napja volt az a 4 tizedes ugrás, de utána nem maradt fent, hanem visszaesett a gyakori 35.8-ra. Lehet nem ovuláltam?
2020. ápr. 6. 17:19
7/33 anonim válasza:
Hanyadik napon vagy? Ez milyen fajta teszt, milyen érzékenységű? Lehet, hogy túl erzekeny neked, megt ez is elmegy pozitivnak.
A hodet hoo mered? Eleg alacsony, nem honaljban mered véletlenül? Az nem elég pontos, szajban, nyelv alatt, 10 percig merd, vagy huvelyvben.
8/33 A kérdező kommentje:
25-os érzékenységű, OWIEV a neve, csomagolás és ár alapjàn a jobb minőségűek közé tartozik. A hőmet nyelv alatt mérem reggel, digitális hőmérővel, 3-4x is újramérem és mindig ugyanazt az értéket méri. A férjemen is kipróbàltam, neki a reggeli hője 36,4 (lehet ő terhes 🤣🤣) ma reggel 36,2 volt ismét. Ez a fajta ovutesztem elfogyott, és egy másikat kaptam a patikában, hàt az is elég sötét lett, bár a kontrollcsíknál nem sötétebb. Az ovutesztet a ciklusom 16-dik napján kezdtem, majd a 18,19 és 21 napokon csináltam.
2020. ápr. 7. 18:42
9/33 A kérdező kommentje:
Petefészek kimerülésem van, ami azt jelent hogy nem biztos hogy egyáltalán van ovulációm, és a ciklusom meg teljességgel szabàlytalan, kb annyira hogy lehet hogy soha többé meg sem jön. Ennek tükrében próbálom teszttel lekövetni az ovulációt. Teszek fel képet a mai tesztről ( ez másfajta mint az előző tesztek)
2020. ápr. 7. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!