Pozitiv Lh Teszt?

Figyelt kérdés

[link]

Az utolsó előtti a ma reggeli, az utolsó pedig a ma esti vizeletből van. Az első 3 pedig az elmúlt hétről. Szerintetek lesz ovulàcióm? És ha igen, akkor mikor kell együtt lenni?

2020. ápr. 4. 22:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Ez még mindig nem pozitiv szerintem.

Es digitalissal csipogasig mered? Azzal is lehet tovabb es altalabb feljebb megy, ha legalább 5 percig mered.

2020. ápr. 7. 19:15
 12/33 A kérdező kommentje:
Csipogásig mérem, többször egymás utàn is megmérem és ugyanazt az értéket méri, ezért gondolom, hogy pontosan mér.
2020. ápr. 7. 21:46
 13/33 anonim ***** válasza:
Probald ki reggel, hogy nem veszed ki csipogasnal, hanem minimum 5 percig bent hagyod. :)
2020. ápr. 7. 22:36
 14/33 A kérdező kommentje:
Kipróbàltam kétszer is és egyszer hüvelyből és valóban nagyobb lett, de nem tudom így sem értelmezni : 35,8 helyett (ami eddig volt) 36,3
2020. ápr. 8. 06:30
 15/33 anonim ***** válasza:

Igy pontosabb es kovethetobb ertekeket fogsz valoszinuleg kapni.

Ha 36,3 +/- 1-2 tized az alaphod, vagyis allamdo jelleggel 36,2-36,3-36,4 ertrkeket mersz, majd egyszer csak 36,6 korulieket (a lenyeg, hogy az alaphod + minimum 3-4 tized fokkal magassabb erteket) mersz tartosan, napokon keresztül, akkor valoszinusitheto az ovulacio. De ezt gorbebol csak utolag fogod latni.

Amugy hany naposak a ciklusaid, hanyadik napon vagy? Attol független menstrualsz, hogy petefészek-kimerulesed van? Neztek AMH-t? Az mennyi lett?

2020. ápr. 8. 06:52
 16/33 A kérdező kommentje:
Amh-m 0,4:( es a ciklusom BARMIKOR lehet, volt mar hogy 19 napra volt hogy 98 napra, SOHA nem volt még ket egyforma periodusban. Tenni nem lehet semmit, a petefeszek kimerules egy mas betegseg velejaroja, es hormonokkal lehetne mesterseges menstruaciot hozni, de abban nincs eselyem sajat petesejt megèrésère. A stimulacio nalam teljes mertekben sikertelen volt, meg sem mozdult a egyetlen tuszom sem. Viszont múlt hónapban egy rutinvizsgalt soran lattak a 13. Napon egy farab 1 cm-es petesejtet. Na ez a helyzet. Varom a csodat. Koszonok minden eddigi valaszt kedvesek :)
2020. ápr. 8. 13:52
 17/33 anonim ***** válasza:

Mivel probaltak stimulalni?

Nem tul izmos a 0,4, de azert annyira nem is veszes.

2020. ápr. 9. 06:57
 18/33 A kérdező kommentje:
Letrozol tablettaval stimulaltak az osztrogentermelest 5 napig es ezutan 7 napig szúrtam a menopurt a tuszőérésért de semmi.. 1 tuszom semmlett
2020. ápr. 9. 12:55
 19/33 anonim ***** válasza:

Ez inszem lett volna?

Keress fel egy meddőségi intézményt, ezzel az értékkel még simán lehet lombikozni.

2020. ápr. 9. 13:56
 20/33 A kérdező kommentje:
Inszem akart lenni, de lombikra sem vallalnak el, mert nem lehet stimulalni a sajat petesejtem. Legalabbis abban a hónapban nem lehetett Plusz az FSH-m is majdnem minden hónapban 17 fölötti. Olyan is előfordul hogy 30-as érték. De néha magától helyreáll egy ciklus erejéig és olyankor bízok a peteérérsben. Ebben a hónapban ebben bízok mert a mesterséges út egyelőre nem járható nekem, most még ez a koronavírus is közbevágott. Ma egész nap 36,6-36,4 közt ingadozott a hőm és néha szúrkált a petefészkem, bár nem fájóan de érezhetően. Olyan mintha lázas lennék, ce nem érzem magam betegnek. Lehet ez előjel?
2020. ápr. 9. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!