Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Ilyen lehetséges?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok. A ciklusom 2 éve pontosan 30 napos. Sportolok, egészségesen táplálkozom. 21.-én kellett volna megjönnie, ahogy mindig. Viszont már 12 napja késik. Két napja csináltam tesztet, negatív volt. Viszont kb egy hete folyamatosan enyhe görcs/szurkálódás szerű érzések vannak a méhembe mint mikor megakar jönni. Ha kihúzom magam feszül a méhem és a derekam is ma kb leszakadt mikor anyunak segítettem a lovardába (sokat álltam, de mivel fodrász vagyok ennek megszokottnak kéne lennie) valamint egész nap fáradt vagyok. 8 óra alvás után is betudnék aludni bárhol. Sose néztem mikor van peteérésem. Párommal megszakításosan védekezünk csak, mert igazábol ha baba lenne, annak is örülnénk már. Kb minden este szeretkezünk. Lehetséges, hogy menstruáció előtti héten volt peteérésem és a teszt még nem mutatja ki? (2 éve nem késett a menzeszem)
2020. ápr. 2. 21:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jövőhéten megyek mindenképp dokihoz.Mert már a 6. ismerősömtől hallottam, hogy 2 hét után is negatívat tesztelt, de uh-n ottvolt a baba. Valamint, pajzsmirigy problémára utalhatnak ezek? Sose colt még kivizsgálva a pajzsmirigyem. Ciklusom pontos,és 6 napig tart,nemvgyok fáradékony se, sokat sportolok. Ezek a szédülés,fáradékonyság,stb csak 1 hete kezdődtek. ilyen utalhat pajzsmirigy problémára ilyen hirtelen?
2020. ápr. 4. 15:31
 12/16 A kérdező kommentje:
a vérzésem tart 6 napig*
2020. ápr. 4. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Teszt?
2020. ápr. 6. 10:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Az a helyzet h az esetek nagy reszeben, ha a teszt 1-2 het utan is negativ, akkor nem terhesseg all alt a dolog mogott. De az a tuti ha dokihoz mesz
2020. ápr. 6. 13:01
 15/16 anonim válasza:
Mi a helyzet?
2020. ápr. 15. 19:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem voltam terhes, csak kimaradt 1 mensim :)
2020. nov. 22. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!