Mi a véleményetek erről? Ilyen lehetséges?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok. A ciklusom 2 éve pontosan 30 napos. Sportolok, egészségesen táplálkozom. 21.-én kellett volna megjönnie, ahogy mindig. Viszont már 12 napja késik. Két napja csináltam tesztet, negatív volt. Viszont kb egy hete folyamatosan enyhe görcs/szurkálódás szerű érzések vannak a méhembe mint mikor megakar jönni. Ha kihúzom magam feszül a méhem és a derekam is ma kb leszakadt mikor anyunak segítettem a lovardába (sokat álltam, de mivel fodrász vagyok ennek megszokottnak kéne lennie) valamint egész nap fáradt vagyok. 8 óra alvás után is betudnék aludni bárhol. Sose néztem mikor van peteérésem. Párommal megszakításosan védekezünk csak, mert igazábol ha baba lenne, annak is örülnénk már. Kb minden este szeretkezünk. Lehetséges, hogy menstruáció előtti héten volt peteérésem és a teszt még nem mutatja ki? (2 éve nem késett a menzeszem)2020. ápr. 2. 21:47
1/16 anonim válasza:
Siman lehetseges ez is, de vszinubb h nem emiatt kesik es mar mutatta vna a teszt. Csinalj reggeli pisibol 1-2 nap mulva ujra.
2/16 A kérdező kommentje:
Pár nap múlva fogok újat tesztelni. Azért érdekes mert édesanyám mondta, hogy engem se a teszt se az orvosi uh nem mutatott ki 6 hetes koromig. És anyunak az első hónapban végig görcsölt a hasa. Vervetelből tudták meg hogy ott lakok, és ha a 4. doki nem csinálja újra az uh-t akkor méhen kívüli terhesség gyanújával kiszedtek volna anyából. :/ Szóval ilyen is van.
2020. ápr. 2. 22:16
3/16 anonim válasza:
21-2 éve azért még nem voltak ilyen minőségű gépek. Engem 26 éve visszamaradott babának láttak, azt mondták anyumnak, örüljön, ha 2.5 kiló leszek. 1 hétre rá megszülettem 3.7 kilóval.
Az pedig, hogy mikor van a peteérés, nincs kőbevésve. Lehet spontán peteérés is, de lehet akár mensi előtt 1 héttel is. Egyénenként eltérő. Tesztelj még mindenképp, de persze lehet más oka is a kimaradásnak.
5/16 A kérdező kommentje:
Írok mindenképp. Most késik 12 napja. Várok még 3 napot. Viszont mára megszűntek a görcsök. Csak szurkálódást érzek.
2020. ápr. 3. 09:54
6/16 A kérdező kommentje:
Ja,azt elfelejtettemmondani,hogy tegnap reggel mikor nagyon görcsölt a hasam,volt a tisztaságimban 1 csepp vér. És mikor megtöröltem magam, akkor is láttam a papíron egy kis piros foltot. Azthottem megfog jönni. De azóta semmi, és a görcsök is elmúltak.
2020. ápr. 3. 18:53
7/16 anonim válasza:
Teszt, teszt, teszt!
Nem látunk beléd sajnos 🤭
9/16 A kérdező kommentje:
Még 3 napot várok hogy biztosra menjek :)
2020. ápr. 4. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!