Mi a véleményetek a Budai Meddőségi Centrumról?
Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 16:09
1/6 anonim válasza:
Nekik, pontosabban dr Szűcs Zoltánnak köszönhetjük a kislányunkat. 😊 Mi a kérdés?
2/6 anonim válasza:
Nekem első lombik sikerült ott és ikrekkel Szentiványi doktor úrnál, tehát én pozitív irányban vagyok elfogult velük kapcsolatban. A hely maga nem szép, mint egy magánklinika, de szerintem nagyon értik a dolgukat és persze nem is a pénzre mennek, mint egy magánklinikán. (A BMC előtt magánklinikákon voltunk és hát nagyot csalódtunk bennük, de ez más téma.) Dr. Szentiványi egy fiatal, határozott, megbízható orvos, a többieket személyesen nem ismerem, de jókat hallottam róluk is az ott lévőktől.
3/6 anonim válasza:
Annyira jó, hogy 4x voltam csak ott! Egyszer a konzultáción, másodszor férjemnek vérvétel +spermavizsgálaton, harmadszor a saját vérvételemen, negyedszer meg már várandós voltam, így tehát már nem kellett többször mennünk!
Szóval semmilyen beavatkozás nem volt, szerintem csak belenyugodtunk, hogy majd ott segítenek, aztán csak összejött spontán!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jó a pozitív dolgokat olvasni! Remélem mi is szerencsével járunk majd náluk. :-) Szentiványi doktor úrhoz kaptunk időpontot.
Ha megvan minden eredmény, akkor kb. mennyi idő, míg időpontot kapnak a párok inszeminációra vagy lombikra?
2020. márc. 7. 16:36
5/6 anonim válasza:
Kettes vagyok, nekünk viszonylag gyorsan ment, de rengeteg vizsgálatunk meg volt már és IR-en kívül nálam semmit nem találtak. Szentiványi doktor úr elküldött még 1-2 másik egyszerűbb vizsgálatra és a férjemnek volt spermakép, ami közepesen rossz lett, így rögtön a lombik mellett döntöttek. Első konzultációtól beültetésig úgy telt egy két és fél hónap, hogy abból egy hónap miattam maradt ki, mert nem tudtam hamarabb menni a még hiányzó vizsgálatokra más miatt. Tehát nekünk kb. egy-másfél hónap lett volna úgy, hogy már nagyrészt ki voltunk vizsgálva, mikor oda mentünk.
6/6 anonim válasza:
Azt nem írtam, hogy mikor megvolt minden eredmény, már csak azt kellett megvárni, hogy megjöjjön, annak első napjára bejelentkezni és aznap kezdtük is a szurikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!