Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Budai Meddőségi Centrumról...

Budai Meddőségi Centrumról szeretnék véleményeket hallani. Valaki esetleg írna nekem tapasztalatokat légyszi?

Figyelt kérdés
Viszonylag emberi időre kaptunk időpontot konzultációra, csupán egy hónapot kell várnunk. Érdekelne, hogy az első konzultáció után hogyan folytatódnak a vizsgálatok, a kezelések, milyenek az orvosok, stb., bármi. Eddig sajnos nem sok jót olvastam róla, de bíznom kell a legjobbakban.
2019. jan. 17. 12:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Csak jót tudok mondani róla, 3 kisfiút köszönhetünk nekik.

Az első konzultáción megkapjatok a beutalokat, utána újabb konzultacio ha megvannak az eredmények. Azoktól függően írnak elő újabb vizsgálatokat, kezelést vagy kezdetek.

Az orvosok (egyet nem ismerek) szakmailag jok, viszont nagyon sokan vannak, ezért előfordulhat, hogy türelmetlenek, nekem egyszer volt egy ilyen eset nem a saját orvisommal hanem egy másikkal. Viszont minden kérdésre valaszolnak, sok mindent elmondanak alapból. Viszont ha valami nem egyertelmu kérdezni kell.

2019. jan. 17. 12:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ, remélem hasonló jó dolgokról számolhatok be hamarosan! 😘
2019. jan. 20. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!