Szeretnék kérni véleményeket a Budai Meddőségi Centrumról! Ajánlanátok, vagy inkább Tapolcára menjünk?!
Figyelt kérdés
2018. júl. 16. 18:40
1/2 anonim válasza:
Bmc-be egy barátnőm jár. Elégedett vele. Mi Tapolcára jártunk. Sikerült is teherbe esnem, már meg is születtek a babák, de majdnem belehaltam a stimulációba (pedig csak inszemem volt). Egyáltalán nem vették komolyan a panaszaim, futószalag az egész. Ha nincs a "hazai", mezei nőgyógyászom, akkor lehet, hogy nem írom meg ezt a választ. De vannak barátnőim, akik elégedették Tapolcával és vannak, akik nem. Hoxan van fóruma mindkét intézetnek, oda járó páciensek írnak. Olvasgass bele.
2/2 anonim válasza:
Nekem BMC lombik babám van, én nagyon elégedett voltam az intézménnyel. Orvosok közül az új orvost, szabados dr úr, nem ismerem, ő később került oda, a többieket mind ajánlom.
Mi lassan újra kezdjük, szeretnénk testvért a babanknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!