Mikor kezdjem el a barátcserje kapszulát szedni?
Kb fél éve PCOS-t diagnosztizáltak nálam enyhe IR-el társulva. Meckformin xr 500-át szedek napi egyet este. Mellé inofolicot, D-, E-vitamint. Mióta elkezdtem szedni a vitaminokat rendszeresen megjött a menstruaciom, napra pontosan. 28 naposak a ciklusaim. Nagyon szeretnénk már babát a férjemmel. Egyik ismerősöm ajánlotta a barátcserje kapszulát. Az lenne a kérdésem, hogy mikor kezdjem el szedni? Lehet ciklus közben is elkezdeni? Kell szünetet hagyni közte? Van akinek hsznált, és sikerült a baba?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Bármikor elkezdhető, én menzesz után szoktam, addig amíg meg nem jön. 2-3 hónap után szünet, mert nincs jó hatással a libidóra.
Nekem pms-re használ: nem fáj a mellem menzesz előtt, és már nem (vagy csak alig) görcsöl a hasam, amikor megjön. Korábban szenvedtem minden hónapban, 2 napig fájdalomcsillapítón éltem. Na ezt megszüntette. De a teherbeesésben nem segített. 3 éve próbálkozunk már. Viszont nálunk a férjem eredményeivel van gond, velem minden rendben. Ha valakinek a ciklusával, peteérésével van gond, abban az esetben lehet, hogy segíti a teherbeesést is. De ha egyéb betegségeid is vannak, meg gyógyszert szedsz, akkor kérdezd meg az orvosodat, hogy egyáltalán szedhetsz-e barátcserjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!