Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van olyan eset amikor normális...

Van olyan eset amikor normális a barnázás menstruáció előtt?

Figyelt kérdés

Mindig barnáztam előtte, az első várandósságom előtt is. Most viszont nem sikerül teherbeesnem.

Nem voltam még teljes hormon vizsgálaton, csak a pajzsmirigy hormonjaimat nézték (TSH, FT3, FT4, Anti-thyeroglobin, Anti-TPO)

Mindegyiknek jók lettek az értékei. Ez esetben is fennálhat progrszteron hiány?

Gondoltam elkezdek szedni barátcserjét de félek összezavarja a ciklusomat teljesen. Mit tanácsoltok?

2019. aug. 1. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne szedj semmit. Eleve nem tudod, hogy mi a helyzet. Ráadásul a gyógyvények is tudnak kárt okozni.

Várd meg a részletes vizsgálatokat.

A mensi előtti barnázás egyébként általában progeszteron hiányra utal.

2019. aug. 1. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább nézess peteérés + 7 napi progeszteron szintet. Mensi előtti barnázás sosem jó.
2019. aug. 1. 12:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedden megyek laborra teljes hormonsor.
2019. aug. 1. 17:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. aug. 1. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Mik lettek a pajzsmirigy eredményeid?
2019. aug. 1. 17:58
 6/6 A kérdező kommentje:

TSH: 1,77

FT3: 5,09

FT4: 9,40

Anti-thyrroglobin: 0,0

Anti-TPO: 0,4

2019. aug. 1. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!