PCOS és magas prolaktin?
Február óta inofemet és bromocriptint szedek. Áprilisban voltam ellenőrzésen és szerencsére a prolaktinom most már rendben van. A ciklusom is rendszereződött, vagyis egyre rövidebbek lettek (38, 33, legutóbb 29 napos). Azonban peteérésem nincs. Vagy a tüszőrepedés nem következik be. Hőmérőztem, használtam ovulációs tesztet és mikroszkópot is. Sajnos mindegyik azt mutatta, hogy valami nem okés. Októberben kell visszamennem az orvoshoz, ha addig nem jön össze a baba.
Olvastam, hogy mások használnak méhpempőt, palástfűvet, cickafarkot, barátcserjét. Ezek valóban hatásosak? Melyiket ajánlanátok nekem?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)
Meglepő de nincs IR-em.
Igen a hőgörbéből tudom hogy nem következik be a tüszőrepedés.
A diéta a PCOS-nél akkor is segít ha nincs IR-ed.
Egyébként ez attól függ, mennyi idős vagy, mennyi türelmed van. Mi fél év után mentünk meddőségi központba, én akkor voltam 35. Megmondtuk, hogy 1,5 éve próbálkozunk. Azóta volt nagyon-nagyon sok vizsgálat, 3 inszemináció és ebben a hónapban kezdtük a lombikot. Mindenestül 1 év alatt jutottunk el idáig.
Ezen kívül nem tudom néztek-e Neked pajzsmirigy hormonokat? (TSH, fT3, fT4, anti-TPO, anti-TG) Ha nincs kizárva, hogy a PCOS-t a pajzsmirigy okozza, addig egyébként nem is lehet rámondani, hogy PCOS. Bár ez már csak protokolláris, mivel ha megvan a polycisztás petefészek uh kép és nincs ovud, akkor az már PCOS.
Mik lettek az inzulin és glükóz értékeid ha megkérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!