Jó napot kívánok kinek milyen tapasztalata van a magas prolaktin szintről? Gyerek valalas előtt mert sajnos nem jön össze a második baba és nagyon szeretnem és mien házi gyógymódok vannak a csökkentésére?
Miért nem adott az orvosod gyógyszert rá?
Nekem más mertekegysegben volt 650 körül (ref érték 40-450 kb) kaptam rá gyógyszert es gyakorlatilag ertekhatar alá levitte.....
Nekem 755 volt a prolaktinom. Kaptam gyógyszert amitől a hajam egyharmada kihullott, szédelegtem- egyszer majdnem leestem lépcsőn is miatta. Volt ismerősöm aki azt hitte kemoteràpiàra jàrok.. 3 hónap utàn az eredmény annyit vàltozott hogy 725 lett. Dokinak mondtam nincs e valami màs mert ha így megy, meg fogok kopaszodni teljesen Azt mondta nincs, ezt kell szedni, fogadjam el hogy előfordul ez is mellékhatàsként. Hagytam a fenébe, letettem a bogyót, több kàrt okozott mint hasznot. Természetes módszereket nem ismerek.
A hajamat 1 év alatt szerencsére rendbe tudtam tenni hajvitaminnal, és heti ricinusolajos pakolàssal. Abbahagyni nem is merem. Részemről ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!